Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
Image and video hosting by TinyPic

Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.

Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de feestelijke recepten op


Image and video hosting by TinyPic


Christmas Time

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor links in de colum op EMAIL bij Postkantoor

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken:


Image and video hosting by TinyPic



Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

" klik" Gastenboek/Guestbook "klik"

Image and video hosting by TinyPic

~*~*~*~

~*~*~*~*~

Image and video hosting by TinyPic


Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Image and video hosting by TinyPic


Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.

Bruna

Bol.com

En bij mijn uitgever van Duuren



~*~*~*~

ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT
Image and video hosting by TinyPic

Gevulde kippenpoten met spinazie en pijnboompitjes



Als het warm is heb je niet echt zin om lang in de warme keuken te staan.
Ik tenminste niet....
Dit is een recept wat je s`morgens al kunt voorbereiden
Zet dan de kippepoten als ze in de folie zijn gewikkeld in de koelkast.
15 a 20 minuten voordat je gaat eten zet je de kippenpoten in de oven.

Gevulde kippenpoten met spinazie en pijnboompitjes
Ingredienten:
225 gram bladspinazie (diepvries)
30 gram geroosterde pijnboompitten
1 pakje Boursin Knoflook & Fijne kruiden
Peper, zout
4 grote kippenpoten (geen drumsticks)
Alumiumfolie

Verwarm de oven voor op ca. 200 graden.
Laat de spinazie ontdooien en goed uitlekken.
Rooster de pijnboompitten goudbruin in een droge koekenpan.
Meng de spinazie met de pijnboompitten en de roomkaas en breng het op smaak met zout en peper.
Haal het vel van de kip.
Leg de kippenpoten met de vleeskant op de snijplank.
Voel waar het botje zit en snijd de kip daar in.
Verwijder het bot.
Bestrooi ze met zout en peper.
Vul de kippenpoten met het spinaziemengsel en vouw ze dicht.
Wikkel ze in met boter ingevette stukken aluminiumfolie.
Leg de kippenpoten 12-15 minuten midden in de voorverwarmde oven.

Lekker met gebakken aardappeltjes en een groene salade.

Bron: Boursin recepten

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 reacties:

Populaire berichten