Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
Image and video hosting by TinyPic

Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.

Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de feestelijke recepten op


Image and video hosting by TinyPic


Christmas Time

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor links in de colum op EMAIL bij Postkantoor

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken:


Image and video hosting by TinyPic



Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

" klik" Gastenboek/Guestbook "klik"

Image and video hosting by TinyPic

~*~*~*~

~*~*~*~*~

Image and video hosting by TinyPic


Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Image and video hosting by TinyPic


Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.

Bruna

Bol.com

En bij mijn uitgever van Duuren



~*~*~*~

ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT
Image and video hosting by TinyPic

Pecan Chocoladetaart


Pecan Chocoladetaart

Ingrediënten (Voor 6-8 pers.)

Deeg
175 gr bloem, plus extra om te bestuiven
100 gr boter, in stukjes
1 el lichtbruine basterdsuiker
1 eidooier, losgeklopt met 1 el water

Vulling
55 gr boter
3 el cacao
225 ml schenkstroop
3 eieren
75 gr bruine basterdsuiker
175 gr pecannoten, gehakt

Om te serveren
Stijggeklopte slagroom
Kaneel, om te bestuiven

Bereiding
Zeef voor het taartdeeg de bloem boven een grote kom.
Wrijf de boter erdoor tot het mengsel eruitziet als fijn broodkruim en roer dan de lichtbruine basterdsuiker erdoor.
Klop de eidooier erdoor.
Kneed lichtjes tot een stevig deeg, verpak dit in plasticfolie en leg 1 en 1/2 uur in de koelkast.
Rol het koude deeg uit op een met bloem bestoven werkvlak en bekleed er een taartvorm van 20 cm mee.
Smelt voor de vulling de boter voorzichtig in een kleine pan met dikke bodem.
Zeef de cacao erboven en roer de stroop erdoor.
Klop de eieren en suiker in een grote kom.
Voeg het stroopmengsel en de noten toe en roer het mengsel om.
Giet het in de taartvorm.
Zet de taart op een voorverwarmde bakplaat en bak 35-40 minuten en een op 190°C voorverwarmde oven, of tot de vulling net stevig aanvoelt.
Laat wat afkoelen en serveer warm met een lepel slagroom, bestoven met kaneel.

TIP: Gebruik i.p.v. stroop eens maple syrup

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 reacties:

Populaire berichten