Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
Image and video hosting by TinyPic

Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.

Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de feestelijke recepten op


Image and video hosting by TinyPic


Christmas Time

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor links in de colum op EMAIL bij Postkantoor

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken:


Image and video hosting by TinyPic



Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

" klik" Gastenboek/Guestbook "klik"

Image and video hosting by TinyPic

~*~*~*~

~*~*~*~*~

Image and video hosting by TinyPic


Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Image and video hosting by TinyPic


Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.

Bruna

Bol.com

En bij mijn uitgever van Duuren



~*~*~*~

ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT
Image and video hosting by TinyPic

Chocolade Salami


Chocolade Salami

Deze "salami lijkt erg veel op Arretjescake
Vroeger als kind heb ik dat bij mijn tante gegeten
Het recept van de Arretjescake heb ik ook weer gevonden en zet ik hieronder
Het lijkt veel op de salamirol,
maar er word geen eidooiers en hazelnoten in gebruikt

Ingredienten:

400 gram blanke hazelnoten (geroosterd)
500 gram basterd suiker
200 gram biskwie in stukjes
200 gram cacaopoeder
50 ml cognac
300 gram boter
3 eidooiers

Bereiden:

Hak de noten met de suiker grof
Meng met de stukjes biskwie,de cacoa en de cognac
Meng met de boter en voeg 1 voor 1 de eidooiers toe
Leg het deeg op plasticfolie en rol het geheel op tot een worst
Laat opstijven in de koeling
Snij er plakjes van en presenteer de "salami"

Tip: Je kunt de "salami" ook nog voor het snijden door de poedersuiker rollen


bron: Fun Food Chocolade

Arretjescake

Ingredienten

150 g zachte boter
200 g bruine basterdsuiker
60 gram cacao (6 eetlepels )
200 gram lekkere biscuit

Aluminiumfolie en cakeblik

Bereiding
Bekleed de cakevorm met aluminiumfolie.
Smelt de boter in een pannetje.
Meng ondertussen de suiker met de cacao.
Voeg daar de gesmolten boter aan toe en roer het totdat het egaal is.
Schenk een dun laagje chocolademengsel in de cakevorm.
Leg daar een laag biscuitjes op.
Herhaal dit een aantal keer en sluit af met een laagje chocolade.
Laat de arretjescake een nacht opstijven
Haal de cake uit het blik en snijd in plakken

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 reacties:

Populaire berichten