Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
Image and video hosting by TinyPic

Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.

Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de feestelijke recepten op


Image and video hosting by TinyPic


Christmas Time

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor links in de colum op EMAIL bij Postkantoor

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken:


Image and video hosting by TinyPic



Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

" klik" Gastenboek/Guestbook "klik"

Image and video hosting by TinyPic

~*~*~*~

~*~*~*~*~

Image and video hosting by TinyPic


Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Image and video hosting by TinyPic


Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.

Bruna

Bol.com

En bij mijn uitgever van Duuren



~*~*~*~

ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT
Image and video hosting by TinyPic

Kaneel/Pecan Broodjes

.



Kaneel Pecan broodjes
Ingredienten
Voor de vulling
100 gram boter (zacht)
1 theelepel gemalen kaneel
100 gram licht b fijngehaktruine suiker
100 gram pecannootjes geroosterd en fijn gehakt

Voor het deeg:
375 gram bloem
1 theelepel bakpoeder
1 theelepel gemalen kaneel
25 gram kristal suiker
50 gram boter (zacht)
1 losgeklopt ei
200 ml melk

Voor de glazuur
75 gram poedersuiker
5-2 theelepels kokend water

Zet de oven aan op 230 graden celsius
Boter een cakeblik van ca 25 cm in
En bedek met laagje bloem

Voor de vulling
Doe de boter en het kaneel samen in een kom
Mix het tot een zachte creme
Doe de bruine suiker erbij en mix tot een licht en fluffy mengsel
Doe de pecan nootjes erdoor
Zet even opzij (niet in koelkast)

Deeg:
Zeef de bloem boven een grote kom doe de bakpoeder en kaneel erbij
Doe de suiker erbij en roer door elkaar
Dan gaatde boter erbij
Rol het deeg uit op een bebloemd oppervlak van ca 3 cm dik
Steek er rondjes uit van 6 cm doorsnee
Borstel de bovenkant met geklopt ei, druk de bovenkant in de kristal suiker
Zet ze op een bakblik en bak ze in voorverwarmde oven (230 graden) ca 10 a 15 minuten
Tot ze mooi bruin zijn aan de bovenkant
Laat afkoelen
Doe de poedersuiker in een kommetje,roer er een lepel heet water door
Doe er steeds een lepel water bij tot de vereiste dikte
Druppel het glazuur op de bovenkant van de broodjes en snijd ze doormidden
Schep er een dot van de vulling op
Serveer ze gelijk

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 reacties:

Populaire berichten