Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
Image and video hosting by TinyPic

Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.

Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de feestelijke recepten op


Image and video hosting by TinyPic


Christmas Time

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor links in de colum op EMAIL bij Postkantoor

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken:


Image and video hosting by TinyPic



Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

" klik" Gastenboek/Guestbook "klik"

Image and video hosting by TinyPic

~*~*~*~

~*~*~*~*~

Image and video hosting by TinyPic


Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Image and video hosting by TinyPic


Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.

Bruna

Bol.com

En bij mijn uitgever van Duuren



~*~*~*~

ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT
Image and video hosting by TinyPic

Gevulde Baquettes a la Jeanne

.



Gevulde baquette`s a`la Jeanne
Dat is een dure naam voor een heerlijk stokbroodje
Je kunt ze kant en klaar bij de slager of supermarkt kopen
Maar ik vind ze zelf gemaakt het lekkers
En je kunt zo heerlijk expirimenteren ermee
Deze versie vinden wij het lekkers
Kop soep erbij en je hebt een heerlijke maaltijd

Ingredienten
2 afbak baquettes
1 pond rundergehakt
Zakje gehaktkruiden (stroganoff)
Eitje
2 lente of bosuitjes
Salami
Kaas in plakjes
Katenspek

Vermeng het gehakt met het eitje,de gehaktkruiden en lenteuitje
Je kunt het naar eigen smaak nog verder kruiden
Maar niet teveel....
Snijd de baquetjes bovenop schuin in aan beide kanten
Haal het reep brood eruit en hol het brood iets verder uit
(je hebt nu een soort schuitje)
Vul het brood met het gehakt mengsel
Met vork goed naar beneden duwen
Brood moet goed gevuld wezen..
Leg er de salami dakpans gewijs overheen
Doe daarover heen de plakjes kaas
Daarover heen het katenspek
Zorg dat alles mooi bedekt is
Doe de gevulde baquetjes in de folie
Zet ze in de oven 30 minuten (180 graden)
Haal dan de folie eraf en laat nog even verder bakken in de oven ca 10 minuten
De gehakt moet gaar en het spek knapperig wezen
Snijd het baquetje in schuinen stukken en smullen maar....

Tip:
Koud in plakjes ook lekker bij de borrel

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 reacties:

Populaire berichten