Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
hello1


Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.


Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de * feestelijke recepten* op


christmastimebanner

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor rechts in de colum op Stuur Email

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken


Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

"klik" Gastenboek"klik"

gastenboek



~*~*~*~

~*~*~*~*
wijn6

Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.


likeurboekje

Mijn uitgever:

van Duuren

Bol.com

en Bruna




~*~*~*~


ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT

handje




Gevulde Portobello`s

.



We waren gisteren een beetje aan het rondtoeren
Op weg naar onze groenteman
Vragen of er nog tuinbonen waren.....
Helaas....de tijd van tuinbonen is over
Af en toe word er nog wel eens wat op de veiling aangeboden
Maar dat is weinig en vaak zijn de bonen erg hard
Het werd dus iets anders voor de avondmaaltijd.
Wat ik wel heb meegenomen waren portobello`s
Heerlijk als een voorafje
Ik was dus hebberig en nam er 4 mee.
Je kunt de portobello`s in stukjes snijden en bakken in een recept
Maar dat vind ik zonde van deze knotsen onder de paddestoelen
Vullen met simpele dingen en dan in de oven of grill
Hier is mijn receptje voor gevulde Portobello`s....

Gevulde Portobello`s a la Jeanne
Ingredienten:
4 Portobello`s
Bosuitje (fijn gehakt
1 eetlepel peterselie (fijn gesneden)
1 eetlepel witte wijn
1 teentje knoflook
200 gram zachte geitenkaas
2 oude boterhammen
boter
peper en zout
Tabasco (optioneel)

Bereiding:
Doe de boterhammen in de oven en rooster het tot het brood hard aan voelt
Maak er kruimels van (in foodprocessor of met deegroller)
Zet even opzij
Haal de steeltjes van de Portobello
Snijd ze fijn en vermeng ze met het uitje,peterselie, knoflook, de wijn en de geitenkaas
Breng op smaak met peper en zout
(hou je van pittig doe er dan een druppeltje tabasco door)
Smeer de Portobello in met olijfolie
Zet ze met de bolle kant op een bakplaat
Vul de Portobello`s met het kaasmengsel en strooi er de broodkruim over
Doe op iedere Portobello een vlokje boter
Zet ze in de oven (200 graden) voor ca 10 minuten
Serveer ze warm met een salade en stokbrood

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 reacties:

Populaire berichten