Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
Image and video hosting by TinyPic

Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.

Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de feestelijke recepten op


Image and video hosting by TinyPic


Christmas Time

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor links in de colum op EMAIL bij Postkantoor

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken:


Image and video hosting by TinyPic



Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

" klik" Gastenboek/Guestbook "klik"

Image and video hosting by TinyPic

~*~*~*~

~*~*~*~*~

Image and video hosting by TinyPic


Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Image and video hosting by TinyPic


Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.

Bruna

Bol.com

En bij mijn uitgever van Duuren



~*~*~*~

ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT
Image and video hosting by TinyPic

Jamkoekjes

.


Koekjes bakken.....
Een bezigheid die vooral kinderen aanspreekt
Beetje regenachtig buiten of gewoon op een vrije middag
De snuitjes spreken boekdelen als de baksels uit de oven komen
Zeker eens doen.....

Jamkoekjes
Ingredienten
3 eieren
250 g bloem
1 theelepel bakpoeder
100 g witte basterdsuiker
1 zakje vanillesuiker
100 g boter
1 zakje garneeramandelen (55 g), fijngehakt
100 g aardbeienjam

Eieren splitsen.
Dooiers, bloem, bakpoeder, basterdsuiker, vanillesuiker en boter in mengkom van keukenmachine doen en met pulseknop kort laten draaien, tot deeg korrelige structuur heeft.
Deegkruimels met koele hand snel tot samenhangend deeg kneden.
Deeg tot rol vormen, in plasticfolie verpakken en 30 min. in koelkast laten rusten. Oven voorverwarmen op 175 °C.
Bakplaat invetten of met bakpapier bekleden.
Van deegrol 1 cm dikke plakjes snijden en deze tussen beide handen tot balletjes draaien.
In midden van elk balletje klein kuiltje drukken.
Eiwitten loskloppen.
Deegballetjes achtereenvolgens door eiwit halen en door fijngehakte amandel rollen op enige afstand van elkaar op ingevette bakplaat leggen.
Elk kuiltje in deeg met schepje jam vullen.
Koekjes in midden van oven in ca. 20 min. lichtbruin en gaar bakken.
Uit oven nemen en op rooster laten afkoelen.
Koekjes blijven in luchtdicht afgesloten trommel drie dagen knapperig.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 reacties:

Populaire berichten