Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
Image and video hosting by TinyPic

Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.

Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de feestelijke recepten op


Image and video hosting by TinyPic


Christmas Time

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor links in de colum op EMAIL bij Postkantoor

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken:


Image and video hosting by TinyPic



Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

" klik" Gastenboek/Guestbook "klik"

Image and video hosting by TinyPic

~*~*~*~

~*~*~*~*~

Image and video hosting by TinyPic


Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Image and video hosting by TinyPic


Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.

Bruna

Bol.com

En bij mijn uitgever van Duuren



~*~*~*~

ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT
Image and video hosting by TinyPic

Kruidenboter met geroosterde knoflook

.


Kruidenboter met geroosterde knoflookteentjes
Ingredienten
125 gram roomboter (Kamertemperatuur
12 teentjes knoflook
2 eetlepels peterselie
1 theelepel citroensap
1 theelepel olijfolie

Verwarm de oven voor op 200°C.
Pel de knoflookbol, maar laat de velletjes om de teentjes zitten (je haalt dus alleen de buitenste laag weg).
Snij de uiteinden ervan af zodat de bovenkant van de teentjes bloot komen te liggen.
Neem een stuk aluminiumfolie en leg de bol erin.
Sprenkel de olijfolie eroverheen.
Vouw de folie samen (maar vouw hem niet strak om de knoflookbol heen) en zorg dat de bol afgesloten is.
Rooster de knoflook 30 – 35 minuten in de oven of totdat de teentjes zacht voelen als je erop drukt.



Haal de velletjes van de teentjes af en stop de knoflookpuree in een kom, prak de teentjes fijn met een vork.
Meng de boter met de knoflook.
Hak de peterselie fijn en meng met de boter.
Meng de citroensap erdoorheen.



Lekker met stokbrood bij de BBQ

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 reacties:

Jeany in a Bottle zei

snik.... ikt magt dat niet, maat tis zo lekker :)) mare, ik heb de uitvinding al gemaakt, hele magere kwark met knooflook :)) ook erg lekker Jeannne, die mag er misschien ook bij :)) doeiii

Jeanne zei

Och meis toch
Dat is jammer....
maar met kwark kun je ook heerlijke smeerseltjes maken
Veel kruiden erin en peper en zout
Goed idee van je.....tenkjoe
knuddel

Populaire berichten