Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
Image and video hosting by TinyPic

Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.

Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de feestelijke recepten op


Image and video hosting by TinyPic


Christmas Time

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor links in de colum op EMAIL bij Postkantoor

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken:


Image and video hosting by TinyPic



Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

" klik" Gastenboek/Guestbook "klik"

Image and video hosting by TinyPic

~*~*~*~

~*~*~*~*~

Image and video hosting by TinyPic


Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Image and video hosting by TinyPic


Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.

Bruna

Bol.com

En bij mijn uitgever van Duuren



~*~*~*~

ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT
Image and video hosting by TinyPic

Tuinboontjes Salade

.



De een griezelt ervan en de ander is enthousiast over deze boon
Ik behoor bij de laatste....
Ze zijn er kort dus daar moet je van profiteren
Tuinbonen kunnen gekookt en als salade worden gegeten
Vind je het velletje taai ????
Dubbeldop ze dan en je houd het binnenste zachte boontje over
Je dopt de bonen
En kook ze 10 minuten in zout water
Haal ze eruit en laat ze enigszins afkoelen
Haal nu het grijzige velletje eraf
De boontje hoeven nu nog maar 5 minuten gekookt te worden.

Heerlijk...Tuinboontjes
Van de week ga ik ze eten
En wel dit recept:

Tuinbonensalade met Geitenkaas
Lekkere voorjaarssalade voor twee

Ingredienten:
750 gr verse tuinbonen in de peul
(voor dubbeldoppen neem je 1 kilo tuinboontjes)
halve rode paprika
6 zwarte olijven zonder pit
40 gr zachte geitenkaas
2 el olie
drupje azijn
mespunt suiker
mespunt tijm
peper en zout

Bereidingswijze:
Dop de tuinbonen en kook de boontjes in weinig gezouten water in 5 a 10 minuten gaar.
(je kunt ze nu dubbeldoppen als je dat wil)
Maak een dressing door de azijn, suiker, tijm, peper en zout te mengen en hier de olie al kloppend aan toe te voegen.
Maak de paprika schoon, en snijdt ‘ m repen.
Snijdt de olijven in plakjes.
Laat de tuinbonen uitlekken en meng met de reepjes paprika, de plakjes olijven en de dressing.
Verdeel de salade over twee borden en verkruimel de zachte geitenkaas erover.

TIP:
Rooster wat pijnboompitjes en strooi erover heen
Lekker met geroosterd brood met kruidenboter
Of met gebakken krieltjes

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 reacties:

Populaire berichten