Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
Image and video hosting by TinyPic

Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.

Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de feestelijke recepten op


Image and video hosting by TinyPic


Christmas Time

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor links in de colum op EMAIL bij Postkantoor

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken:


Image and video hosting by TinyPic



Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

" klik" Gastenboek/Guestbook "klik"

Image and video hosting by TinyPic

~*~*~*~

~*~*~*~*~

Image and video hosting by TinyPic


Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Image and video hosting by TinyPic


Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.

Bruna

Bol.com

En bij mijn uitgever van Duuren



~*~*~*~

ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT
Image and video hosting by TinyPic

Cranberry & Pecan Croissant Broodpudding



Photobucket

Cranberry & Pecan Croissant Brood Pudding

Van de week was ik op zoek naar een mooie foto voor m`n kerstblog
Ik had een lekker recept voor de feestdagen
Tot ik op het blog van WillowBirdBaking kwam
En dit heerlijke broodpudding recept tegen kwam
Broodpudding heb ik al in tijden niet meer gemaakt
Maar deze heb ik uit geprobeerd...
En dat het lekker is kan ik je verzekeren
Yummie in the tummy......

Ingredients:
1/4 cup gedroogde cranberries
1/4 cup pecannoten, gehakt
2 cups slagroom
1 vanille stokje (of 3 theelepels vanille extract)
4 grote eidooiers
3/4 cup suiker 
1/4 theelepel zout
3 grote croissant (dag oud)

Bereiding:Verwarm de oven voor op
Preheat the oven to 350° F.
Vet 2 ovenvaste kommetjes in of spray met olie in
Zet de cranberries in een schaaltje heet water voor ca 20 minuten
Laat ze goed uitlekken
Toast de pecannoten in de koekenpan (verbrand ze niet)
Doe op een schotel en laat afkoelen
Doe de slagroom in een steelpan en op halfhoog vuur verhitten
Doe de gespleten vanille stokje erbij of het extract
Laat op laag vuur ca 10 minuten sudderen
Verwijder het vanille stokje
Doe de eidooiers in een kom met de suiker en het zout
Klop alles goed door met de mixer of garde
Giet langzaam het roommengsel erbij (blijf kloppen)
Breek de croissantjes in 6 stukjes
Doe de croisantje in een schaal
Doe de cream massa eroverheen
Laat even 10 minuten staan zodat de croissant het mengsel kunnen absorberen
Doe de cranberries erover heen en roer het voorzichtig om
Schep het mengsel in de ingevette kommetjes
Strooi de pecannootjes erover
Zet de kommetjes op een bakplaat in de oven ca 25 minuten
Serveer ze warm met geklopte slagroom of ijs

Bron:Willowbirdbaking

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 reacties:

Ger zei

Ziet er heerlijk uit, echt een toetje voor winterse dagen.
Dankjewel voor dit lekkers!

Ga ik vast eens uitproberen.

Fijn weekeind!
Ger

Jeanne zei

Ik kan het echt aan bevelen...
En ik ga het zeker vaker maken
Fijne zondag nog...
En doe rustig aan he!!!
Liefs
Jeanne

Populaire berichten