Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
Image and video hosting by TinyPic

Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.

Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de feestelijke recepten op


Image and video hosting by TinyPic


Christmas Time

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor links in de colum op EMAIL bij Postkantoor

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken:


Image and video hosting by TinyPic



Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

" klik" Gastenboek/Guestbook "klik"

Image and video hosting by TinyPic

~*~*~*~

~*~*~*~*~

Image and video hosting by TinyPic


Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Image and video hosting by TinyPic


Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.

Bruna

Bol.com

En bij mijn uitgever van Duuren



~*~*~*~

ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT
Image and video hosting by TinyPic

Eigen gemaakte Geitenkaas


Eigengemaakte Geitenkaas

Heerlijk....geitenkaas
Wie dit niet lust is een lastige eter (vind ik)
En geitenkaas is zo veelzijdig.....
Je kunt er echt veel mee doen
In dressing,op een toastje,op brood...
De mogelijkheden zijn legio....
En......met veel te combineren
En wat is er nu mooier dan eigen gemaakte geitenkaas....


Ingredienten
1 liter geitenmelk
1 citroen (uitgeperst)
zout en peper
Verse bieslook

Kaasdoek of katoenen theedoek
Vergiet

Bereiden:
Voor ca 200 gram...
Breng de melk aan de kook in een pan met dikke bodem
Haal van het vuur en doe gelijk het sap van de citroen in de melk
Roer goed door en laat paar minuten staan zodat de melk kan schiften
Hang de kaasdoek of katoenen theedoek in een vergiet
Giet het melk mengsel erin
Knoop de vier punten van de doek aan elkaar
Hang de verkregen zak aan een houten lepel boven een kom
Laat goed uitdruipen (minstens 2 uur, liefst langer)
Voordat je de kaas uit de "zak " haalt knijp je er goed in
Zodat het overtollige water eruit is
Schep de verkregen kaas in een kom
Kruid het met kaas en peper en bieslook
Doe in een schaaltje.

Tip:
Je kunt bij het kruiden allerlei smaakjes naar eigen idee toevoegen
Zoals olijfjes (fijngesneden)
Paprika (poeder of fijngehakt)
Knoflook
Mosterd
Vorm een rol en rol ze door de gekneusde peper...
Rol de kaas op in de folie en bewaar koel tot gebruik
Kortom...gebruik je fantasie en kruiden maar....
Heerlijk, eigen gemaakte geitenkaas

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 reacties:

Populaire berichten