Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
Image and video hosting by TinyPic

Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.

Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de feestelijke recepten op


Image and video hosting by TinyPic


Christmas Time

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor links in de colum op EMAIL bij Postkantoor

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken:


Image and video hosting by TinyPic



Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

" klik" Gastenboek/Guestbook "klik"

Image and video hosting by TinyPic

~*~*~*~

~*~*~*~*~

Image and video hosting by TinyPic


Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Image and video hosting by TinyPic


Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.

Bruna

Bol.com

En bij mijn uitgever van Duuren



~*~*~*~

ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT
Image and video hosting by TinyPic

Paddestoelen Risotto



 
Paddestoelen Risotto

Waarom iedereen zo moeilijk doet over risotto begrijp ik niet...
Het is een simpel gerecht en heel makkelijk te maken
Het is echt niet moeilijk....
Alleen je moet erbij blijven om te roeren en bouillon toe te voegen
Maar dan heb je ook een heel romig rijst gerecht
Gewoon eens doen
Gebruik wel de rijst die goed is voor de risotto (arborio)

Risotto

Ingredi├źnten voor 4 personen

300 gr risottorijst (arborio)
300 gram gemengde paddestoelen 
1 liter kippebouillon
1 knoflookteentje
1 ui
2dl witte wijn
3 eetl olijfolie
100 gr geraspe parmezaanse kaas
4 eetl gehakte basilicum
zout en versgemalen zwarte peper.

Bereiding

Borstel de paddestoelen schoon en halveer de hele grote paddestoelen
Snipper de ui en
Verhit 2 eetl olijfolie in een kookpan en bak daarin  de ui gedurende 2min
Doe de knoflook erbij en bak even mee
Voeg er de paddestoelen aan toe en bak al roerend gedurende 5 min.
Doe er vervolgens de rijst bij
Roer goed om zodat de rijst een mooie coating heeft van de olijfolie
Doe de witte wijn erbij
En laat de rijst de wijn opnemen voor de bouillon erbij gaat.
Breng in de tussentijd de bouillon aan de kook.
Giet een beetje hete bouillon bij de rijst en roer
Wacht tot de rijst het vocht heeft opgenomen
Giet er dan weer wat bij
Doe dat tot alle vocht door de rijst is opgenomen
Neem de pan (of pot) van het vuur en roer er  de basilicum doorheen
Schep op een schaal en serveer
Geef ergrof  geraspte krullen parmezaanse kaas bij


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 reacties:

Populaire berichten