Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
Image and video hosting by TinyPic

Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.

Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de feestelijke recepten op


Image and video hosting by TinyPic


Christmas Time

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor links in de colum op EMAIL bij Postkantoor

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken:


Image and video hosting by TinyPic



Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

" klik" Gastenboek/Guestbook "klik"

Image and video hosting by TinyPic

~*~*~*~

~*~*~*~*~

Image and video hosting by TinyPic


Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Image and video hosting by TinyPic


Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.

Bruna

Bol.com

En bij mijn uitgever van Duuren



~*~*~*~

ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT
Image and video hosting by TinyPic

Tropical Carrot Cupcake`s


Tropical Carrot Cupcakes

Deze cupcakejes lijken heel bewerkelijk
Maar dat valt reuze mee
Het recept heb ik van het blog Allison Eats meegenomen
Waar meerdere lekkere recepten staan

Voor de ananaspudding
1 pond ananasstukjes
1/2 cup ananassap
1 eetlepel suiker
6 eetlepels maizena
Doe de ananastukjes met het sap in de keukenmachine en draai tot het een zachte massa is
Doe is een sauspannetje en doe de suiker erbij
Laat de suiker goed oplossen
Doe hierna de maizena erbij
Zet het vuur op medium  en roer constant
ca 2 minuten als het kookt en het dik is geworden
Haal van het vuur en laat afkoelen (minstens 1 en 1/2 uur)

Voor de cake
1 en 1/2 cup bloem
1 eetlepel bakpoeder
3/4 theelepel gemberpoeder
1/2 theelepel zout
5 worteltjes in stukjes (1 cm)
1 cup geschaafde kokos
1 en 1/4 cup suiker
1/2 cup lichtbruine suiker
4 grote eieren
1 en 1/2 cup plantaardige olie
Warm de oven voor tot 17 graden
Zet de cupcake vormpjes klaar
In een kom de bloem,pompoenkruiden,bakpoeder,gemberpoeder en zout door elkaar mixen
Rasp de worteltjes in de foodprocessor tot ze fijn zijn gemalen
Doe in een kom en maak de foodprocessor droog
Doe de suiker en de kokos in de foodprocessor en maal alles door elkaar tot de kokos fijn is
Doe de bruin suiker en eieren erbij en mix tot een zachte smeuige substantie (ca 1 minuut)
Terwijl de machine draait, giet je langzaam de olie erbij tot alles goed is vermengd
Doe het mengsel bij de worteltjes in de kom en roer door
Doe de droge ingredienten erbij en 3/4 van de ananaspudding
Roer alles tot een mooi beslag
Vul de cupcake vormpjes met het beslag
Zet ze in de oven en bak ze ca 25 a 30 minuten
Test met een sateprikker of ze gaar zijn
Laat ze afkoelen

Voor de frosting

12 eetlepels zachte boter
3 cups poedersuiker
snufje zout
225 gram cream cheese (in 8 stukjes gesneden)
3 cups geraspte kokos (geroosterd in koekenpan)
In een kom de boter, poedersuiker en zout luchtig mixen (ca 3 minuten)
Doe er de cream cheese bij (iedere keer een stukje tot het geheel is opgenomen)
Klop de (1 cup)ananaspudding in het mengsel
Zet koel weg tot gebruik
Als de cupcakes zijn afgekoeld kunnen ze met de frosting versierd worden
Strooi er de geroosterde kokos over

Bron: Allisoneats


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 reacties:

Populaire berichten