Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
Image and video hosting by TinyPic

Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.

Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de feestelijke recepten op


Image and video hosting by TinyPic


Christmas Time

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor links in de colum op EMAIL bij Postkantoor

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken:


Image and video hosting by TinyPic



Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

" klik" Gastenboek/Guestbook "klik"

Image and video hosting by TinyPic

~*~*~*~

~*~*~*~*~

Image and video hosting by TinyPic


Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Image and video hosting by TinyPic


Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.

Bruna

Bol.com

En bij mijn uitgever van Duuren



~*~*~*~

ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT
Image and video hosting by TinyPic

Lamsbout uit de Oven


 Lamsbout uit de Oven

Zo...nu eindelijk eens een lamsvlees gerecht
Wij houden niet van lamsvlees...
Ik heb enige keren lamsvlees bereid...maar het is nooit een succes geworden
De kinderen vonden het ook niks
Ik heb het ook wel bij andere gegeten ....maar nee
Het lag dus niet aan mijn kookkunsten
We zijn er gewoon niet weg van
En iedere keer als ik het zie denk ik....toch weer eens proberen?

Ingredienten:

1 lamsbout (ca 1250 gram) 
4 grote uien
Handjevol Verse tijm
300 ml rode wijn
Handjevol peterselie
3 knoflookteentjes
Peper en zout
1 eetlepel mosterd
3 theelepels olie

Bereiden:

Verwarm de oven voor op 160 graden
Maak met een scherp mes kleine inkepingen in de lamsbout
Maak de knoflookteentjes schoon en snijd er schijfjes van
Neem een schijfje knoflook en een sprietje tijm en steek in de inkepingen
Doe dit tot de inkepingen zijn gevuld met tijm en knoflook
Smeer de lamsbout in met mosterd
Verhit de olie in een casserolepan of braadpan
Bak de lamsbout hier bruin in
Af en toe omkeren zodat de bout rondom mooi bruin is (8 minuten)
Leg op een schaal
Snijd de ui in dunne plakjes
Doe in de pan en bak ze ca 10 minuten tot ze zacht en lichtbruin zijn
Kruid de lamsbout met zout en peper en leg bovenop de uien
Voeg de rode wijn toe
Doe het deksel op de pan
Zet de pan voor 3 uur in de oven of tot het vlees gaar is
Hak de peterselie fijn met 2 takjes tijm 
Strooi over het vlees voor het serveren
Lekker met gebakken aardappeltjes en spercieboontjes

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 reacties:

Populaire berichten