Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
Image and video hosting by TinyPic

Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.

Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de feestelijke recepten op


Image and video hosting by TinyPic


Christmas Time

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor links in de colum op EMAIL bij Postkantoor

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken:


Image and video hosting by TinyPic



Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

" klik" Gastenboek/Guestbook "klik"

Image and video hosting by TinyPic

~*~*~*~

~*~*~*~*~

Image and video hosting by TinyPic


Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Image and video hosting by TinyPic


Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.

Bruna

Bol.com

En bij mijn uitgever van Duuren



~*~*~*~

ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT
Image and video hosting by TinyPic

Warme Dadelpudding met Butterscotch Saus


Warme Dadelpudding met Butterscotch Saus

Ingrediënten 

Voor de dadelpudding:

 350 gram dadels zonder pit
 50 gram boter
 175 gram witte basterdsuiker
 2 eieren
 1 theelepel vanille essence
 175 gram bloem
 1 theelepel zuiveringszout


Dadelpudding:
Verwarm de oven voor op 180°C.
Zet een pan met 600 ml water op het vuur.
Voeg de dadels toe en laat ze ongeveer 10 minuten koken.
Pureer ze licht tijdens het koken.
Laat het mengsel afkoelen in de koelkast.
Dit om schifting te voorkomen tijdens de verdere bereidingswijze.
Mix de boter en de basterdsuiker in de keukenmachine tot een gladde massa.
Klop de eieren los en voeg deze toe.
Meng de afgekoelde dadels hier doorheen, voeg de vanille essence toe en mix met een staafmixer alles tot een gladde massa.
Zeef de bloem boven de massa en voeg het zuiveringszout toe.
Mix nogmaals tot een gladde massa.
Leg het bakpapier in de ovenschaal en giet het mengsel hierin.
Zet de pudding in de oven en laat het in ongeveer 30 minuten garen.
Je kunt checken of de pudding gaar is door er met een mes in te steken.
Blijft er niets aan het mes plakken dan is de pudding gaar.
Laat de pudding even afkoelen.

.Garnering:

Snijd puntjes van de dadelpudding.
Leg een stukje op het bord.
Giet wat van de butterscotchsaus om de dadelpudding heen en bestrooi alles met wat poedersuiker.

Tip:
Je kunt ook 4 vormpjes gebruiken voor de dadelpudding
Gebruik dan rammekins en vet ze in voor het puddingmengsel erin gaat 

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 reacties:

Populaire berichten