Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
Image and video hosting by TinyPic

Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.

Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de feestelijke recepten op


Image and video hosting by TinyPic


Christmas Time

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor links in de colum op EMAIL bij Postkantoor

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken:


Image and video hosting by TinyPic



Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

" klik" Gastenboek/Guestbook "klik"

Image and video hosting by TinyPic

~*~*~*~

~*~*~*~*~

Image and video hosting by TinyPic


Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Image and video hosting by TinyPic


Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.

Bruna

Bol.com

En bij mijn uitgever van Duuren



~*~*~*~

ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT
Image and video hosting by TinyPic

Simpele Geroosterde Tomatensoep

Simpele Geroosterde Tomatensoep
Ingredienten
20 Stevige tomaten
3 eetlepels olijfolie
1 eetlepel gedroogde basilicum
2 knoflookteentjes (uit de knijper)
1 eetlepel basilicum (gehakt)
2 eetlepels Verse gehakte oregano
1/2 theelepel peper
1 eetlepel kokosolie (of olijfolie)
1 theelepel zout

Bereiden:

Was de tomaten en haal de vel eraf
Snij de tomaten in de helft en leg ze op een bakblik
De snijkant naar boven
Bedek de tomaten met olijfolie, gedroogde basilicum en 1/2 theelepelzout
Rooster ze op 150 graden celsius voor 1 uur
Na 30 minuten de tomaten omdraaien
Na een uur uit de oven halen en af laten koelen
Doe de geroosterde tomaten in een blender en maak ze fijn
In een pan op half vuur de kokosolie (of olijfolie) en knoflook doen
Roer ze 10 seconde om
Doe er 1/2 eetlepel basilicum bij en 1 eetlepel oragano
Roer nog eens 10 seconde
Zet het vuur onder de pan laag en giet de fijn gemaakte tomaten erbij
Roer alles 2 minuten om
Vind je het te dik doe er dan wat water bij
Doe de helft van de over gebleven kruiden erbij
Roer nog een minuut door
Voeg de rest van de kruiden erbij
Haal van het vuur af
Je hebt nu een simpele maar kruidige tomatensoep


TIP:Om er een steviger soep van te maken kun je.....
Bouillon i.p.v. water erbij doen
Soepballetjes door doen van vers gehakt gemaakt
Geef er geroosterde baquette schijfjes bij met kruidenboter


Bron:Spelonca

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 reacties:

Populaire berichten