Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
hello1


Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.


Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de * feestelijke recepten* op


christmastimebanner

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor rechts in de colum op Stuur Email

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken


Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

"klik" Gastenboek"klik"

gastenboek



~*~*~*~

~*~*~*~*
wijn6

Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.


likeurboekje

Mijn uitgever:

van Duuren

Bol.com

en Bruna




~*~*~*~


ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT

handje




Suikervrije Chocolade Mousse


Suikervrije chocolademousse

Deze mousse is natuurlijk niet helemaal suikervrij
Er zit suiker in de chocolade
En wil je het zoeter kun je altijd nog wat suikervervanger mee laten draaien in de blender



Ingredienten340 gram semisweet chocolade chips (of gehakte chocolade)
4 eieren (kamertemperatuur) 
2 theelepels vanille extract of cognac of grand marnier)  
1 snufje zout
225 gram sterke koffie (kokend heet)
 
Bereiden:

De eieren moeten kamertemperatuur wezen
En de koffie echt kokend heet
Anders mislukt het blenden
De chocolade smelt dan niet en de textuur blijft korrelig


Doe de chocolade in de blender


Doe hierop de eieren en de vanille extract of likeur


Voeg snufje zout toe
Zet de blender aan


Als alles lekker draait het kleine dopje van de blender halen


En giet langzaam de hete koffie erbij
Mix voor een minuut of zo  tot het een gladde massa is
Het volume word ook meer


Intussen de glazen neerzetten waar de mousse in moet


Giet de mousse in de glazen en laat beetje ruimte over van boven
Zet in de koelkast voor 3 a 4 uur
Voor het serveren uit de koelkast halen
Garneer met flinke dot slagroom en chocolade krul

Bron: The Pioneer Woman

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 reacties:

Populaire berichten