Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
Image and video hosting by TinyPic

Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.

Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de feestelijke recepten op


Image and video hosting by TinyPic


Christmas Time

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor links in de colum op EMAIL bij Postkantoor

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken:


Image and video hosting by TinyPic



Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

" klik" Gastenboek/Guestbook "klik"

Image and video hosting by TinyPic

~*~*~*~

~*~*~*~*~

Image and video hosting by TinyPic


Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Image and video hosting by TinyPic


Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.

Bruna

Bol.com

En bij mijn uitgever van Duuren



~*~*~*~

ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT
Image and video hosting by TinyPic

Feta in Kruidige Olie


Feta in kruidige Olie

Feta in de sla of op pizza is best lekker
En om er zelf een leuk smaakje aan te geven is nog leuk ook
In het recept stond dat de knoflook in plakjes gesneden in de pot moet
Maar om knoflook zo in de olie te doen ben ik ietwat huiverig voor
Rauwe knoflook bederft gauw en je kan er goed ziek van worden
Daarom heb ik de knoflook smaak in de olie laten treken en de knoflook eruit gehaald
Ander alternatief is knoflookpoeder, maar ik loop niet ze weg met knoflook in poedervorm
De knoflook even laten trekken in de olie gaat prima
Deze feta is lekker in sla op pizza en om zo op te eten
Bij de tapas slaat het ook geen gek figuur


Ingrediƫnten:

250 gram feta kaas
1 rode paprika pepperoni
3 teentjes knoflook
Een lang takje verse rozemarijn
1 theelepel gedroogde kruiden de Provence
ca 250 ml olijfolie
Afsluitbare pot met 500 ml inhoud(schoongemaakt)

Bereiden:

Feta kaas in blokjes snijden
Peper in dunne plakjes gesneden
Was de rozemarijn en droog ze af met keukenrol
Haal de naaldjes van de rozemarijn en hak fijn
Doe de feta kaas, paprika en rozemarijn in een schaal
Meng alles goed door elkaar
Vul hiermee de glazen pot

Pel knoflook en snij ze in plakjes
Maak de olie warm en doe de knoflook erin
Verwarm de knoflookjes 10 minuten (niet bakken)
Haal de knoflook eruit.
Laat helemaal afkoelen
Vul de pot met feta af met deze olie
Deksel erop en zet koel weg (minstens 3 a 4 dagen)
Keer de pot af en toe om.
Voor gebruik op kamertemperatuur laten komen



  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 reacties:

Ria B zei

Jeanne , moet ik de knoflook zachtjes bakken , af laten koelen en er dan bij doen ???
Groetjes Ria B

Jeanne zei

Ja Ria... je hebt hem helemaal door.
Rauwe knoflook in de olie is echt niet aan te raden als je dat zo wil bewaren.
Je kunt het ook weg laten.
Maar ik doe het op deze manier
is echt heel erg lekker.
Laat je het weten als je het hebt gemaakt?
Groetjes Jeanne

Populaire berichten