Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
Image and video hosting by TinyPic

Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.

Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de feestelijke recepten op


Image and video hosting by TinyPic


Christmas Time

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor links in de colum op EMAIL bij Postkantoor

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken:


Image and video hosting by TinyPic



Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

" klik" Gastenboek/Guestbook "klik"

Image and video hosting by TinyPic

~*~*~*~

~*~*~*~*~

Image and video hosting by TinyPic


Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Image and video hosting by TinyPic


Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.

Bruna

Bol.com

En bij mijn uitgever van Duuren



~*~*~*~

ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT
Image and video hosting by TinyPic

Geroosterde Groente met Persilade


Geroosterde Wintergroentes met Persillade

Geroosterde groente is zo lekker
Je kunt natuurlijk 1 soort ook nemen
Maar verschillende knolletjes zijn erg lekker en staan leuk
Een leuke idee voor "stamppot anders"
En klik je HIER...
dan zie je de video van Cookfreshfood hoe je ze bereidt

Ingredienten
2 pastinaken
1 meiraapje (wordt ook knolraap genoemd)
1 zoete aardappel
1 kleine of een halve selderijknol
1 rode ui
2 rode bietjes (rauw)
4 tenen knoflook
olijfolie
grof zout
een paar takjes tijm en rozemarijn
Voor de Persillade:
een flinke handvol platte perselie, grof gehakt
1 teen knoflook, ontveld
rasp van een halve biologische citroen
grof zout
± 3 eetlepels goede olijfolie

Bereiden:

Verwarm de oven tot 200°
Borstel de groentes schoon, schil ze zonodig met een dunschiller en snijd pastinaak, selderijknol, aardappel en meiraap in gelijke stukken (wanneer de schillen mooi en ongehavend zijn hoef je niet perse te schillen, alleen de selderijknol moet echt). Snijd ui en bietjes in parten.
Verdeel alle groentes (behalve de biet) op een bakblik
Besprenkel met flink olijfolie en bestrooi met grof zout
Doe tijm en rozemarijn erbij en meng alles goed zodat alle groentes mooi glimmen van de olie
Stop er dan pas de partjes biet tussen, dan voorkom je dat alles rood wordt.
Zet in de hete oven en schep na 35 minuten even om
Zet de gril aan en laat de groentes nog 10-15 minuten verder bakken tot ze gaar zijn en een beetje kleur hebben.
Meng voor de persillade alle ingrediƫnten in een blender of keukenmachine tot alles fijn is
Besprenkel de groentes met een beetje persillade en geef de rest er apart bij.
Lekker met gebakken saucijsjes, een geroosterd visje of een omelet 'aux fines herbes'.


Bron:Cookfreshfood

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 reacties:

Populaire berichten