Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
Image and video hosting by TinyPic

Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.

Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de feestelijke recepten op


Image and video hosting by TinyPic


Christmas Time

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor links in de colum op EMAIL bij Postkantoor

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken:


Image and video hosting by TinyPic



Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

" klik" Gastenboek/Guestbook "klik"

Image and video hosting by TinyPic

~*~*~*~

~*~*~*~*~

Image and video hosting by TinyPic


Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Image and video hosting by TinyPic


Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.

Bruna

Bol.com

En bij mijn uitgever van Duuren



~*~*~*~

ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT
Image and video hosting by TinyPic

Kaiserschmarren


Kaiserschmarren

Ingrediënten

1 zakje vanillesuiker
125 gram bloem
3 eieren
25 gram suiker
50 gram rozijnen
300 gram melk
40 gram margarine
1 snufje zout
50 gram poedersuiker
(50 gram rum)

Bereiden:

Wel de rozijnen een half uur in de rum.
Splits de eieren.
Klop de eidooiers dik en schuimig met de suiker, vanillesuiker en het snufje zout.
Voeg om en om een beetje bloem en een scheutje melk toe.
Klop goed door tot een glad beslag is ontstaan.
Roer de rozijnen met rum erdoor heen.
Sla de eiwitten stijf en spatel het schuim voorzichtig door het beslag.
Verhit 1 eetlepel boter in een koekenpan en voeg een kwart van het beslag toe.
Bak de koek op een laag vuur tot de onderkant goudbruin is.
Til de koek op, doe nog een beetje boter in de pan en bak de andere kant goudbruin.
Leg de koek daarna apart en bak er nog drie met de rest van het beslag.
Breek de dikke pannenkoeken met een vork in onregelmatige stukken
Bak deze stukjes onder voortdurend omscheppen, nog 5 min.
Verdeel de kaisersmarren over 4 borden en bestrooi ze rijkelijk met poedersuiker.

Tip: Ook heel lekker met appelmoes of jam.

Foto: Internet

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 reacties:

Populaire berichten