Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
Image and video hosting by TinyPic

Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.

Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de feestelijke recepten op


Image and video hosting by TinyPic


Christmas Time

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor links in de colum op EMAIL bij Postkantoor

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken:


Image and video hosting by TinyPic



Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

" klik" Gastenboek/Guestbook "klik"

Image and video hosting by TinyPic

~*~*~*~

~*~*~*~*~

Image and video hosting by TinyPic


Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Image and video hosting by TinyPic


Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.

Bruna

Bol.com

En bij mijn uitgever van Duuren



~*~*~*~

ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT
Image and video hosting by TinyPic

Valentijn Cake

Valentijn Cake

Uit niets spreekt meer liefde dan homemade lekkers.
Maak deze love-cake en verras je allerliefste er mee.
Vergeet niet alvast een fles van jullie favoriete mousserende wijn koud te leggen.
Langzaam wakker worden bij een punt friszoete love-cake,
glas bubbels en natuurlijk je Valentijn: als dat niet op & top Valentijn is?
De taart feestelijk inpakken en met een lief kaartje voor de deur leggen, dat kan natuurlijk ook.
Happy Valentine, ook voor jou!

Valentijn-cake, voor 6 punten:

Ingredienten:

200 gram roomboter, op kamertemperatuur
200 gram witte basterdsuiker
1 theelepel zout
4 eieren
200 gram bloem, gezeefd
125 ml slagroom
1 eetlepel parfait amour (rozenlikeur) of een paar druppels rozenwater
1 eetlepel gestampte muisjes (anijssuiker)
150 gram kwark
50 gram witte chocolade, grof gehakt
decoratie,
 bijv. gesuikerde rozenblaadjes,
 of maak zelf van marsepein of fondant decoratie hartjes

extra nodig:
hartvormige taartvorm (ca. 18-20 cm), ingevet en bodem bekleed met bakpapier

Bereiden

Verwarm de oven voor op 160 graden Celsius
Klop met de mixer of keukenmachine de boter, suiker en zout zacht en romig.
Voeg al kloppende 1 voor 1 de eieren toe.
Zeef de bloem en spatel de bloem door het beslag.
Schep het beslag in de vorm en bak de taart in de voorverwarmde oven in ca. 1 uur lichtbruin en gaar.
Laat de taart 10 min. in de vorm afkoelen, stort en laat verder afkoelen op een taartrooster.
Klop intussen de slagroom met de likeur en gestampte muisjes bijna stijf.
Spatel de helft van de slagroom luchtig door de kwark.
Schep er de chocolade door.
Snijd met een broodmes de taart in 2 plakken.
Bestrijk de onderste helft van de chocoladecreme.
Leg er de bovenste plak op en bestrijk deze met de slagroom.
Maak de taart persoonlijk af, met gesuikerde rozenblaadjes of andere decoratie

Bron: deliciousmagazine.nl

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 reacties:

Populaire berichten