Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
Image and video hosting by TinyPic

Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.

Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de feestelijke recepten op


Image and video hosting by TinyPic


Christmas Time

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor links in de colum op EMAIL bij Postkantoor

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken:


Image and video hosting by TinyPic



Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

" klik" Gastenboek/Guestbook "klik"

Image and video hosting by TinyPic

~*~*~*~

~*~*~*~*~

Image and video hosting by TinyPic


Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Image and video hosting by TinyPic


Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.

Bruna

Bol.com

En bij mijn uitgever van Duuren



~*~*~*~

ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT
Image and video hosting by TinyPic

Rumbledethumps

Rumbledethumps

Engeland heeft bubble and squeaks
Ierland heeft colcannon
Maar Schotland heeft de lekkere Rumbledethumps
Dit recept is gebasserd op het klassieke recept van Sue Lawrence
1 van Schotlands bekende koks


Ingredienten:

600 gram aardappelen (geschild, gekookt en puree van gemaakt)
400 gram meiknolletjes of raapjes (geschild, gekookt en gepureerd)
75 gram ongezouten boter 
250 gram savooie kool (fijn gesneden)
Zout & Peper
25g cheddar kaas (geraspt)

Bereiden:

Verwarm de oven voor op 180 graden celsius
Doe de aardappelpuree met de raapjespuree in een kom
Smelt 50 gram boter in een pan en voeg de kool toe
Laat enige minuten op het vuur staan onder af en toe roeren
De kool moet zacht worden maar niet bruin
Doe de kool bij het aardappel/raapjes mengsel
Doe de rest van de boter erbij en breng op smaak met peper en zout
Vet een ovenschaal in en doe het mengsel in de ovenschaal
Bestrooi met de geraspte kaas
Bedek met een stuk aluminium folie
In de oven voor ca 30 minuten tot alles door en door warm is
Haal de folie eraf en laat nog 5 minuten in de oven
Tot er een mooi bruin korstje opzit
Serveer kokend heet met karbonaadjes of hartige taart
of toad in the hole


Bron: Internet + Foto

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 reacties:

Populaire berichten