Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
Image and video hosting by TinyPic

Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.

Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de feestelijke recepten op


Image and video hosting by TinyPic


Christmas Time

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor links in de colum op EMAIL bij Postkantoor

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken:


Image and video hosting by TinyPic



Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

" klik" Gastenboek/Guestbook "klik"

Image and video hosting by TinyPic

~*~*~*~

~*~*~*~*~

Image and video hosting by TinyPic


Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Image and video hosting by TinyPic


Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.

Bruna

Bol.com

En bij mijn uitgever van Duuren



~*~*~*~

ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT
Image and video hosting by TinyPic

Croutons



Croutons

Wat doe je met oud brood?
Behalve aan de eendjes geven kun je er veel meer mee doen...
Toast van maken en wentelteefjes (french toast)
Maar lekkere croutons voor op de sla of om zo een handje op te eten
Broodsoldaatjes voor op de spinazie.....en nog veel meer
Op "klik" Smulpaapje "klik" staan veel meer recepten....


Ingredienten:

1/2 oud brood
1/4 cup olijf olie
2 teentjes knoflook
zout

Bereiden:

Snij het brood in dikke sneetjes
De sneetjes brood in blokjes snijden
Leg ze op een bakblik
Verhit de olijfolie in een steelpannetje
Haal de schil van de knoflook
Voeg de knoflook toe aan de olijfolie
Gebruik een lepel om de knoflook in het pannetje te husselen (ca 3 a 5 minuten
Draai de hittebron uit en haal de knoflook uit de pan
Giet voorzichtig de olie over de broodblokjes
Mix het mengsel met je handen
Strooi er het zout overheen
Bak de blokjes in de voorverwarmde oven (200 graden)
Hussel af en toe de blokjes even door elkaar
Als de blokjes bruin zijn uit de oven halen en af laten koelen
Bewaar de afgekoelde croutons in een luchtdichte trommel of doos (weckpot)

Tip:Voor gekruide croutons paprika poeder toevoegen bij het zout
En heel fijn gedroogde tuinkruiden (peterselie, bieslook, tijm)


Foto:Valley Visions Photography

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 reacties:

Populaire berichten