Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
Image and video hosting by TinyPic

Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.

Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de feestelijke recepten op


Image and video hosting by TinyPic


Christmas Time

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor links in de colum op EMAIL bij Postkantoor

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken:


Image and video hosting by TinyPic



Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

" klik" Gastenboek/Guestbook "klik"

Image and video hosting by TinyPic

~*~*~*~

~*~*~*~*~

Image and video hosting by TinyPic


Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Image and video hosting by TinyPic


Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.

Bruna

Bol.com

En bij mijn uitgever van Duuren



~*~*~*~

ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT
Image and video hosting by TinyPic

Rode Poon met Citroen en Rozemarijn


Rode Poon met Citroen en Rozemarijn

Men moet vaker vis eten: twee keer per week, waarvan één keer een vettere vissoort.
Dat adviseert de Gezondheidsraad al jaren.
Vis levert namelijk veel waardevolle voedingstoffen: eiwitten van hoge kwaliteit, goede vetten, vitamines en mineralen.
Vis - en vooral vette vis, zoals makreel, haring, zalm, sardines en paling - is rijk aan omega 3.
Dit beschermt ons tegen hart- en vaatziekten en is ook nog eens erg gunstig voor de ontwikkeling van onze hersenen en ogen. 
Vis is gezond!
Tijd om dus weer eens een visreceptje neer te zetten
Want ook ik eet geen 2x per week vis
Mijn hubby is niet gek op vis,dus als ik vis eet....
Neemt hij wat anders
Misschien krijg ik hem met dit recept zover dat hij toch eens vis eet....



Ingredienten:
4 panklare rode ponen (van ca 200 g)
1 citroen
4 takjes rozemarijn
1 grote rode ui in dunne ringen
4 tomaten in plakjes
2 el (basilicum-)olie
zout en peper
Extra nodig: 4 stukken alufolie van 30 x 30 cm

Bereiden:

Verwarm de oven op 200 gr voor
Spoel de vissen af onder koud water en dep ze droog.
Bestrooi ze met zout en peper
Boen de citroen en snij hem in dunne plakjes
Spreid de stukken alufolie uit en leg de plakjes tomaat en de uiringen in het midden.
Strooi er wat zout en peper over
Leg de rode ponen in het midden en leg de plakjes citroen en de rozemarijn erop, sprenkel de basilicumolie erover
Vouw de folie rond de vissen naar boven en vouw het als pakketjes dicht
Laat de vispakketjes in de oven of op de barbecue in 20 minuten gaar worden

Tips! Deze pakketjes kun je ook op de barbecue leggen. Hou dezelfde bereidingstijd aan.
Basilicum-olie is te koop bij de goedgesorteerde supermarkt
en je vindt het in piepkleine flesjes bij de potjes kruiden.

Bron: Het Nederlands Visbureau


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 reacties:

~THEA~ zei

Hallo Jeanne,

Zou wel moeten ja, maar verder als 1 x per week een zalmmoot op de grill.......

Wel erg lekker.

Normaal gesproken haal ik de schade dan wel in als we op vakantie gaan. Gamba's garnalen enz enz...... Maar we zijn nu naar de Azoren geweest,geen enkele keer vis gehad !!

Het aanbod was zeer beperkt!!

Ga mijn blogs weer langzaam aan oppakken. Het lukt nog niet al te best, helaas. Ik kan maar 2 foto's per logje plaatsen!!!!!! Niet leuk!! Ben er nog niet achter wat ik fout doe. Ik zie bij andere veel meer foto's namelijk.

Fijn weekend,liefs Thea ♥

Jeanne zei

Ha Thea.
Fijn weer iets van je te horen.
Ik wou al een mailtje sturen.
Fijn meis lekker even weg op vakantie.
Als je ze zit te hannesen met je blog is heeeeel vervelend.
Anders even mailtje naar de helpdesk van blogger sturen.
Groetjes en fijn weekend
Jeanne

Populaire berichten