Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
Image and video hosting by TinyPic

Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.

Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de feestelijke recepten op


Image and video hosting by TinyPic


Christmas Time

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor links in de colum op EMAIL bij Postkantoor

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken:


Image and video hosting by TinyPic



Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

" klik" Gastenboek/Guestbook "klik"

Image and video hosting by TinyPic

~*~*~*~

~*~*~*~*~

Image and video hosting by TinyPic


Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Image and video hosting by TinyPic


Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.

Bruna

Bol.com

En bij mijn uitgever van Duuren



~*~*~*~

ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT
Image and video hosting by TinyPic

Aardbeien Mousse


Aardbeien Mousse

Van aardbeien kan ik blijven snoepen
En zelf plukken is helemaal leuk
Dit jaar doen onze aardbeien niet veel
Veel water...weinig zon,
Maar we plukken ze wel op de pluktuin van de boerderijwinkel
Zo vers.....heerlijk
Deze mousse kwam ik tegen op het blog van Vesselina
En het leek me echt lekker....

Ingredienten:

500 gram mascarpone
400 gram verse aardbeien
200 ml slagroom
Zeste van 1 sinaasappel 
Sap van 1/2 sinaasappel of half orange
1 theelepel vanille extract
3 eetlepels suiker 
200 gram kruimels van bastognekoek
100 gram gesmolten boter
extra slagroom voor garneren
enkele aardbeien om te garneren

Bereiden:

Meng de koekkruimels en boter in een schaal tot alles goed is vermengd
Doe de kruimels in de serveer glazen of schaaltjes
Druk ze goed aan op de bodem
Mix de slagroom met 2 lepels suiker
Zet in de koeling tot gebruik
Meng de mascarpone, sinaasappel zeste,sinaasappelsap, vanille extract,
Helft van de aardbeien en 1 eetlepel suiker in de keukenmachine
Mix tot alles goed vermengd is
Doe in een kom en spatel een gedeelte van de slagroom erdoor
Schep het mengsel op de koekjes laag in de schaaltjes
Zet ca 1 uur in de koeling tot het
Haal de schaaltjes of potjes uit de koeling en spuit er een toef slagroom op
Garneer met aardbei

Tip:Je kunt het aardbeienmascarpone mengsel ook in een spuitzak
en zo de schaaltjes of potjes vullen
Vessy gebruikt Stevia als zoetstof, gebruik dan niet meer dan 5 gram in het hele recept
Anders krijgt het een bijsmaak
Je kunt ook andere zoetstof gebruiken.

Bron: vessyday

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 reacties:

Populaire berichten