Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
Image and video hosting by TinyPic

Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.

Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de feestelijke recepten op


Image and video hosting by TinyPic


Christmas Time

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor links in de colum op EMAIL bij Postkantoor

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken:


Image and video hosting by TinyPic



Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

" klik" Gastenboek/Guestbook "klik"

Image and video hosting by TinyPic

~*~*~*~

~*~*~*~*~

Image and video hosting by TinyPic


Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Image and video hosting by TinyPic


Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.

Bruna

Bol.com

En bij mijn uitgever van Duuren



~*~*~*~

ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT
Image and video hosting by TinyPic

Bread & Butter Pudding


Bread & Butter Pudding

Broodschoteltje is de Hollandse benaming ...
 Bread and Butter de Engelse of Amerikaanse benaming
Goed om oud brood in te verwerken
En je kunt er alle kanten mee op...
Mijn kids vonden appelmoes en rozijnen erg lekker...met veel kaneel
Maar er is zoveel wat je er in kunt verwerken
Wat dacht je van abrikozen, peren, craberry,  banaan, chocolade
En dan met ijsbolletje of vanillesaus erbij
Of gebruik croissants of rozijnenbrood....
Ook leuk om in de kleine pannetjes te serveren
Een ouderwets gerechtje wat toch een ereplaatsje verdient
Dit is de luxe versie van het broodschoteltje
Maar je kunt de slagroom eruit laten en de melk verdubbelen...


Ingrediënten:

6 sneetjes witbrood (of casinobrood)
50 gram zachte roomboter
6 eetlepels abrikozenjam
50 gram gewelde abrikozen, in reepjes
50 gram rozijnen
3 eieren
125 ml slagroom
125 ml melk
2 zakjes vanillesuiker
2 eetlepels suiker
nootmuskaat

Bereiden:

Oven voorverwarmen op 175 °C.
Sneetjes brood royaal bestrijken met boter en abrikozenjam en schuin doormidden snijden.
Driehoekjes brood dakpansgewijs in ingevette ovenschaal leggen en abrikozen en rozijnen ertussen leggen.
In kom eieren schuimig kloppen. Slagroom, melk, vanillesuiker en suiker erdoor kloppen.
Eimengsel over brood in schaal schenken.
Bovenkant licht bestrooien met nootmuskaat.
In midden van oven broodpudding in 30-40 min. goudbruin en gaar bakken.
Warm of lauwwarm serveren.

Bron: A.H



  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 reacties:

Populaire berichten