Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
Image and video hosting by TinyPic

Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.

Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de feestelijke recepten op


Image and video hosting by TinyPic


Christmas Time

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor links in de colum op EMAIL bij Postkantoor

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken:


Image and video hosting by TinyPic



Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

" klik" Gastenboek/Guestbook "klik"

Image and video hosting by TinyPic

~*~*~*~

~*~*~*~*~

Image and video hosting by TinyPic


Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Image and video hosting by TinyPic


Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.

Bruna

Bol.com

En bij mijn uitgever van Duuren



~*~*~*~

ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT
Image and video hosting by TinyPic

Witte Chocolade Mousse


Witte Chocolade Mousse

Dit is wel zoooo lekker
Het ultieme toetje..............
Maar wat kan je ook verwachten van chocolade en dat verwerkt in een mousse
Dat is toch onweerstaanbaar
Dus ik zou zeggen...ga aan de slag en smullen maar 



Ingredienten:

1 en 1/2 eetlepel water
1 eetlepel gelatinepoeder
4 grote eidooiers
1/4 cup suiker
snufje zout
2 eetlepel slagroom +
1 en 1/4 cup slagroom
1/2 theelepel vanille extract
1 eetlepel ongezouten boter (kamertemperatuur)
2 ons witte chocolade (fijn gehakt)
2 eetlepels poedersuiker

Bereiden:

Doe het water in een steelpannetje
Strooi de gelatine erin
Laat de gelatine zo staan ca 5 minuten tot ze zacht is
In een pan met dikke bodem de eidooiers, suiker en snufje zout en de 2 eetlepels slagroom
Mix alles goed door
Zet op laag vuur en laat de custard dik worden onder voortdurend roeren (ca 5 minuten)
Haal van het vuur en voeg de gelatine toe met de boter en vanille extract
Mix alles goed door
Laat afkoelen tot kamertemperatuur
Doe de chocolade in een kom en zet in de magnetron voor 30 sec. roer goed door
Zet weer in de magnetron voor 30 sec en roer weer goed door
Herhaal dit tot de chocolade bijna helemaal is gesmolten
De rest smelt door de warmte
Laat de chocolade iets afkoelen
In een schone kom de slagroom kloppen tot zachte pieken
Schep de custard en de chocolade er voorzichtig door
Schep in mooie glazen en laat opstijven (paar uur of een hele nacht)
Je kunt ook chocolade kommetjes vullen (te koop bij taartenwinkels)
Versier de mousse met frambozen voor het serveren

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 reacties:

Populaire berichten