Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
Image and video hosting by TinyPic

Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.

Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de feestelijke recepten op


Image and video hosting by TinyPic


Christmas Time

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor links in de colum op EMAIL bij Postkantoor

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken:


Image and video hosting by TinyPic



Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

" klik" Gastenboek/Guestbook "klik"

Image and video hosting by TinyPic

~*~*~*~

~*~*~*~*~

Image and video hosting by TinyPic


Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Image and video hosting by TinyPic


Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.

Bruna

Bol.com

En bij mijn uitgever van Duuren



~*~*~*~

ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT
Image and video hosting by TinyPic

Cornich Pastei


Cornische Pastei

Voor de lunch met een salade of zomaar voor de hartige trek
Pastei gaat er altijd wel in.
Het recept vraagt om konijn maar kip kan net zo goed.
De Cornisch pastei heeft een ribbel rand
Waar het deeg elkaar raakt met dubbelvouwen word er "geplooid"
Steeds een klein stukje dubbelvouwen van de rand en er in knijpen
Dan pas het volgende stukje, werk zo het hele pasteitje af

Ingredienten:(8 pasteitjes)

1 konijn of grote kip (ontbeend, vlees in blokjes)
1/2 ui, gesnipperd
1 wortel, in blokjes
100 gram aardappel, in blokjes
blaadjes van 3 takjes tijm
wat geraspte nootmuskaat
1 theelepel mosterdzaad
750 gram deeg voor hartige taart
1 ei, losgeklopt met wat melk
Zout & Peper

Voorgerecht

Verwarm de oven voor op 170 ÂșC.
Roer de blokjes vlees, groenten, nootmuskaat, tijm, het mosterdzaad plus wat zout en peper
door elkaar.
Rol het deeg uit en snijd er 8 cirkels uit van 16 cm in doorsnee.
Verdeel de vulling erover
Bestrijk de randen met het losgeklopte ei en vouw de cirkels dubbel over de vulling.
Plooi de randen en bestrijk de pasteitjes met het losgeklopte ei.
Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat.
Bak ze in 50–60 min. goudbruin.


Bron: Jamie Oliver

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 reacties:

Populaire berichten