Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
Image and video hosting by TinyPic

Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.

Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de feestelijke recepten op


Image and video hosting by TinyPic


Christmas Time

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor links in de colum op EMAIL bij Postkantoor

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken:


Image and video hosting by TinyPic



Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

" klik" Gastenboek/Guestbook "klik"

Image and video hosting by TinyPic

~*~*~*~

~*~*~*~*~

Image and video hosting by TinyPic


Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Image and video hosting by TinyPic


Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.

Bruna

Bol.com

En bij mijn uitgever van Duuren



~*~*~*~

ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT
Image and video hosting by TinyPic

Geitenkaas Ravioli met Peterseliesaus


Geitenkaas Ravioli met Peterseliesaus

Een lekker gerechtje voor Valentines Day
Voor 2 personen...
Verdubbel de hoeveelheid voor 4 personen

Ingredienten:

75 gram verse geitenkaas
1/4 cup ricotta cheese
1 klein knoflookteentje (uit de pers)
snufje nootmuscaat
zout & peper
12 velletjes wontondeeg (6x6 cm) (toko)

Bereiden:

Doe de geitenkaas met de ricotta, knoflook en de nootmuskaat in een kom
Neem een vork om alles door elkaar te prakken
Breng op smaak met peper en zout
Mix alles goed door elkaar
Leg 6 velletjes wontondeeg voor je op je werkvlak
(leg een vochtige doek over de overige velletjes deeg)
Schep een theelepel van het geitenkaas/ricotta mengsel in het midden van een wontonvelletje.
Bevochtig de hoekjes van het velletje deeg met je vingertop met een beetje water
Vouw een punt van het velletje over de vulling (je vormt een driehoek)
Druk voorzichtig rondom de vulling om de lucht eruit te krijgen
Druk daarna de randen op elkaar vast
Doe dit met alle velletjes wonton deeg
Leg ze naast elkaar op een bakplaat die bekleed is met bakpapier

Breng een pan met water en zout aan de kook
Zet het vuur laag
Doe de ravioli in het water (1 voor 1 en roer voorzichtig zodat ze niet plakken)
Kook de ravioli al dente (5 a 7 minuten)
Neem een schuimspaan om de ravioli uit het water te scheppen
Laat ze uitdruppen op een schone theedoek
Verdeel ze over 2 borden en doe er wat peterselie saus over
Serveer direct




  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 reacties:

Populaire berichten