Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
Image and video hosting by TinyPic

Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.

Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de feestelijke recepten op


Image and video hosting by TinyPic


Christmas Time

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor links in de colum op EMAIL bij Postkantoor

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken:


Image and video hosting by TinyPic



Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

" klik" Gastenboek/Guestbook "klik"

Image and video hosting by TinyPic

~*~*~*~

~*~*~*~*~

Image and video hosting by TinyPic


Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Image and video hosting by TinyPic


Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.

Bruna

Bol.com

En bij mijn uitgever van Duuren



~*~*~*~

ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT
Image and video hosting by TinyPic

Witlof met Kip en Tomatensaus


Witlof met Kip en Tomatensaus.

Iets heel anders dan lof met ham en kaas is dit recept wel
En vlug klaar.......
Lekker met pasta maar ook een aardappelpuree smaakt er lekker bij.

Ingredienten:

700 gram witlof  
1 pakje pastasaus sugo basilicum 
15 gram basilicum (alleen blad)
2 pakjes kipfilet flinterdun (A.H. vleeswaren)
1 zakje mozzarella (in plakjes)
300 g tagliatelle 

Bereiden:

Verwarm de oven voor op 200 °C. 
Snijd de onderkant van de stronken witlof en halveer het witlof in de lengte. 
Verwijder de harde kern. Kook het lof 5 min. in water met zout. Laat uitlekken.
Schenk de pastasaus in de ovenschaal. 
Verdeel de helft van het basilicum erover en leg het witlof in de saus. 
Schik de plakjes kipfilet ertussen. 
Verdeel de mozzarella erover en bestrooi met peper en zout naar smaak. 
Zet de schotel 20 min. in de oven.
Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. 
Neem de schotel uit de oven en bestrooi met de rest van het basilicum. 
Serveer met de pasta.

TIP:
Je kunt de witlofschotel 1 dag van tevoren bereiden. 
Bewaar afgedekt in de koelkast. 
Verwarm 20 min. in de oven op 160 °C. 

Bron: A.H


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 reacties:

Populaire berichten