Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
Image and video hosting by TinyPic

Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.

Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de feestelijke recepten op


Image and video hosting by TinyPic


Christmas Time

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor links in de colum op EMAIL bij Postkantoor

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken:


Image and video hosting by TinyPic



Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

" klik" Gastenboek/Guestbook "klik"

Image and video hosting by TinyPic

~*~*~*~

~*~*~*~*~

Image and video hosting by TinyPic


Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Image and video hosting by TinyPic


Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.

Bruna

Bol.com

En bij mijn uitgever van Duuren



~*~*~*~

ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT
Image and video hosting by TinyPic

Ovenschotel met Feta en Bladerdeeg


Ovenschotel met Feta

Een leuk gerecht om de mini pannetjes voor te gebruiken
En met champignons erdoor word het nog lekkerder
Lekker met stokbrood en een salade van tomaat en komkommer

Ingredienten:

200 gram feta 
200 gram rundergehakt 
1 zure appel (bijvoorbeeld Granny Smith) 
4 plakjes bladerdeeg 
1/2 dl slagroom 
2 uien 
1 teentje knoflook 
Tijm 
Oregano 
Kaneel 
Paprikapoeder 
Cayennepeper 
Zout 
Scheutje olijfolie 

Bereiding:

Snijd de uien in ringen, pers de knoflook en fruit de ui en de knoflook in de olijfolie. 
Voeg het gehakt toe en braad het al roerend aan. 
Schil de appel, verwijder het klokhuis, snijd hem in blokjes en voeg die bij het gehakt.
Voeg de kruiden toe: niet te zuinig, het moet een pittig gerecht zijn. 
Doe het gehaktmengsel in een ovenschaal (of verdeel het over kleine eenpersoons pannetjes)
Prak de feta met een vork en meng de slagroom erdoor. 
Verdeel het fetamengsel over het gehakt.
Laat het bladerdeeg ontdooien en leg ze over de kleine pannetjes als deksel
of leg de plakjes op elkaar als je een grote ovenschaal gebruikt
Rol ze uit tot een lap met het formaat van de schaal.
Bedek het gerecht met het deeg. 
Verwarm de oven voor op 200°C (gasovenstand 4-5). 
Plaats de schotel of pannetjes op een rooster in het midden van de oven 
en laat het gerecht daar 20 minuten bakken (tot het deeg goudbruin kleurt).



  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 reacties:

Populaire berichten