Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
Image and video hosting by TinyPic

Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.

Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de feestelijke recepten op


Image and video hosting by TinyPic


Christmas Time

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor links in de colum op EMAIL bij Postkantoor

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken:


Image and video hosting by TinyPic



Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

" klik" Gastenboek/Guestbook "klik"

Image and video hosting by TinyPic

~*~*~*~

~*~*~*~*~

Image and video hosting by TinyPic


Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Image and video hosting by TinyPic


Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.

Bruna

Bol.com

En bij mijn uitgever van Duuren



~*~*~*~

ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT
Image and video hosting by TinyPic

Pasta Fagioli Soep



Pasta Fagioli Soup

We gebruiken allemaal wel pasta in de soep....
Maar vaak is dat in de vorm van vermicelli
engelenhaar...fijn...middel...grof
Een handje rijst in de soep word ook wel gedaan
(ik doe dat met tomatensoep)
Deze soep is ook met pasta en yummie wat is dit lekker
Een dikke korte pasta geeft toch weer een andere structuur aan de soep
Je kunt in plaats van italiaanse sausijsjes ook gehakt nemen
Kruid ze dan met italiaanse kruiden
En maak er grotere balletjes van.



Ingredienten:

1 pond italiaanse sausijsjes
4 plakjes bacon (fijn gesneden)
1 ui (gesnipperd)
2 a 3 teentjes knoflook (uit de pers)
8 cups kippenbouillon
2 cups water
1 blik tomatenblokjes (liefst geroosterde tomaten)
2 blikjes canellini bonen
1 pak spinazie (ontdooid uit diepvries)
1 pot tomatensaus
1/4 cup gehakte peterselie of 1 eetlepel gedroogde peterselie
2 eetlepels verse basilicum (gehakt)
1 theelepel gedroogde oregano
1 theelepel zout
1 theelepel knoflookpoeder
1 theelepel uienpoeder (of uienvlokken fijn gehakt)
1/2 theelepel vers gemalen peper
1/8 theelepel rode peper vlokken
1 cup pasta schelpjes of korte dikke macaroni

Bereiden:

Zet een grote pan op halfhoog vuur
Doe de bacon erin en laat het bruin worden
Zet het vuur laag en voeg de ui en knoflook toe
Roer in de pan ca 1 minuut
Voeg de sausijsjes toe en bak dit tot ze niet meer roze zijn en de ui glazig is
Doe de kippenbouillon erbij, water, de tomatenstukjes,bonen en spinazie roer door
Voeg de oregano, zout, uienpoeder, knoflookpoeder, peper en rode pepervlokken toe
(geen verse kruiden)
Zet het vuur hoger en breng aan de kook
Doe het deksel op de pan en laat sudderen (niet koken)ca 30 minuten
Voeg nu de verse kruiden toe met de pasta
Breng aan de kook tot de pasta al dente is
Serveer de soep met geraspte parmezaanse kaas en knoflookbrood

Bron: That Some Good Cooking

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 reacties:

Populaire berichten