Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
Image and video hosting by TinyPic

Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.

Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de feestelijke recepten op


Image and video hosting by TinyPic


Christmas Time

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor links in de colum op EMAIL bij Postkantoor

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken:


Image and video hosting by TinyPic



Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

" klik" Gastenboek/Guestbook "klik"

Image and video hosting by TinyPic

~*~*~*~

~*~*~*~*~

Image and video hosting by TinyPic


Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Image and video hosting by TinyPic


Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.

Bruna

Bol.com

En bij mijn uitgever van Duuren



~*~*~*~

ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT
Image and video hosting by TinyPic

Reuben Quiche


Reuben Quiche


Toen ik deze Quiche bij Kevin van Closet Kitchen zag was ik erg nieuwsgierig....
De Reuben sandwich kende ik wel maar in Quiche vorm was ik het nooit tegengekomen
Het lijkt me een lekkere Quiche dus mag het recept niet ontbreken,
De amerikaanse corned beef is anders dan wat hier onder die naam verkocht word
Pastrami is een beter alternatief (A.H.vleeswaren) of pekelborst
Neem dan een dikke plak en snij het zelf  klein
Zorg dat er geen vet aan het vlees zit en dan moet het zeker lukken

Ingredienten:

2 cups roggebrood kruimels (of Oberlander kruimels)
1/4 cup Zwitserse kaas (Emmentaler of Gruyere fijn geraspt)
1 & 1/2 cup corned beef (in kleine stukjes)
3 eetlepels boter
1/2 cup zuurkool (uitgeknepen en fijn geknipt)
1 cup zwitserse kaas (Gruyere of Emmentaler grover geraspt)
4 eieren
1 cup koffieroom
2 eetlepels Russische Dressing

Bereiden:

Verwarm de oven voor op  220 graden celsius
Mix de roggebrood de zwitserse kaas en de boter
Doe dit in een taartvorm en druk aan
Bak de bodem in de voorverwarmde oven ca. 5 a 7 minuten
Tot de bodem goudbruin gaat gaat kleuren
Haal de vorm eruit en zet de oven lager op  190 graden celsius
Mix de corned beef, zuurkool, zwitserse kaas door elkaar 
Klop de eieren en de koffieroom samen goed door
Giet bij de corned beef mengsel
Roer goed door en giet in de bodem van de taartvorm
Bak dit nog 25 a 35 minuten in de voor verwarmde oven van 190 graden
Tot de quiche goudbruin is en in het midden bijna gaar is maar nog wobbelig aanvoelt

TIP:
Rooster een paar sneden roggebrood of obelander
Draai ze in de blender tot grove kruimels voor de bodem
Knijp de zuurkool heel goed uit,desnoods in een schone theedoek


Serveer de quiche met Russische of Thousand Island Dressing en een groene salade




  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 reacties:

Populaire berichten