Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
hello1


Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.


Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de * feestelijke recepten* op


christmastimebanner

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor rechts in de colum op Stuur Email

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken


Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

"klik" Gastenboek"klik"

gastenboek



~*~*~*~

~*~*~*~*
wijn6

Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.


likeurboekje

Mijn uitgever:

van Duuren

Bol.com

en Bruna




~*~*~*~


ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT

handje




Limburgse Asperge`s met Dille en Rosbief


Asperge`s met Dille en Rosbief

Nu het Aspergeseizoen in volle gang is moeten we er van profiteren
Ze zijn er maar kort dus geniet ervan
Voor meer asperge recepten klik HIER
Want je kunt asperge`s op zoveel verschillende manieren eten
Als soep, in salades, in pasta`s en als groente

Ingrediƫnten:

2 kg asperges
800 gram geschrapte krielaardappeltjes
3 eetlepels vloeibare margarine
1 blokje Knorr Groentebouillon
2 zakjes Knorr Saus voor Asperges (Ć  40 g)
4 eetlepel sfijngehakte dille plus 4 takjes
200 gram rosbief

Bereiden:

Schil de asperges en snijd het onderste harde stukje (1-3 cm) eraf. 
Kook ze in 10-15 min. beetgaar, afhankelijk van de dikte. 
Schep de asperges voorzichtig uit het water en laat ze goed uitlekken. 
Kook de krieltjes 5 min., giet af en dep ze droog met keukenpapier. 
Verhit de margarine in een grote koekenpan en bak de krieltjes hierin 10 min. op matig vuur, schep geregeld om. 
Verkruimel een bouillonblokje boven de aardappeltjes en schep ze om. 
Maak de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking. 
Roer de fijngehakte dille erdoor. 
Verdeel de rosbief over 4 warme borden en bestrooi hem met wat peper. 
Schep de krieltjes erbij, leg de asperges ernaast en schep de saus erover, en garneer met de dilletakjes.

Variatietip:

Vervang de dille door bieslook of kervel.

Keukentip:

Voor het schillen van asperges is een speciale aspergeschiller ideaal. 
Maar ook met een dunschiller of scherp glad mesje gaat het uitstekend.






  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 reacties:

Populaire berichten