Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
Image and video hosting by TinyPic

Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.

Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de feestelijke recepten op


Image and video hosting by TinyPic


Christmas Time

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor links in de colum op EMAIL bij Postkantoor

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken:


Image and video hosting by TinyPic



Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

" klik" Gastenboek/Guestbook "klik"

Image and video hosting by TinyPic

~*~*~*~

~*~*~*~*~

Image and video hosting by TinyPic


Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Image and video hosting by TinyPic


Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.

Bruna

Bol.com

En bij mijn uitgever van Duuren



~*~*~*~

ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT
Image and video hosting by TinyPic

Rillettes uit de Loire


Rillettes uit de Loire

Rillettes, een streekgerecht uit het Loiregebied. 
Het voordeel van dit gerecht is, dat het heel lang van tevoren gemaakt kan worden en als paté opgediend kan worden. 


Ingrediënten:

500 gram vers vet spek
500 gram varkenslappen
2 teentjes knoflook
peper en zout
1 blaadje laurier
tijm naar smaak.

Bereiden:

Snijd het spek in blokjes en laat het in een braadpan boven zeer zacht vuur uitsmelten, maar niet bakken
 Schep de kaantjes eruit met een schuimspaan. 
Snijd het vlees in blokjes en snipper de knoflook. 
Voeg het vlees, de knoflook, een weinig zout en peper en de kruiden bij het vet. 
Doe er voorzichtig enkele lepels water bij om te voorkomen dat het vet te heet wordt
 en laat het geheel boven laag vuur in een gesloten pan vier uur sudderen.
 Neem het vlees uit de pan en trek het met een vork in rafeltjes. 
Verdeel het vles met de achtergehouden kaantjes over tien kleine glazen potjes. 
Giet er dan het vloeibare vet op. 
Zorg dat het vlees onder staat. 
Sluit de potjes met een velletje doorzichtige folie en bind dit met een touwtje stevig vast. 
Laat de potjes op een koele, donkere plaats een paar dagen staan.
Je kunt ze zo nog enkele weken laten staan of direct opdienen met stokbrood en wat zilveruitjes en augurken.

Vergeet een glas Rosé d’Anjou niet! 
Bon appetit



  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 reacties:

Populaire berichten