Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
Image and video hosting by TinyPic

Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.

Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de feestelijke recepten op


Image and video hosting by TinyPic


Christmas Time

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor links in de colum op EMAIL bij Postkantoor

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken:


Image and video hosting by TinyPic



Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

" klik" Gastenboek/Guestbook "klik"

Image and video hosting by TinyPic

~*~*~*~

~*~*~*~*~

Image and video hosting by TinyPic


Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Image and video hosting by TinyPic


Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.

Bruna

Bol.com

En bij mijn uitgever van Duuren



~*~*~*~

ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT
Image and video hosting by TinyPic

Paddestoelen Ragout


Bospaddestoelen Ragout

Zoveel verschillende paddestoelen zijn er te koop,
En dit recept sluit daar goed bij aan
een ragout van verschillende paddestoelen,
Maar van 1 soort kun je dit ook best maken
Lekker als lunch gerecht.

Ingredienten:

 600 gram gemengde paddenstoelen (kastanje- of grotchampignons, cantharellen, oesterzwammen,
portobello’s, morieljes, eekhoorntjesbrood)
1 ui, gesnipperd
1 teentje knoflook, gehakt
1 eetlepel olijfolie
1 eetlepel boter
1 eetlepel bloem
1 theelepel maïzena
1 el schnaps (of andere kruidenlikeur)
bosje verse dragon, gehakt
zout en gemalen, zwarte peper
200 ml kookroom

Bereiden:

 Borstel de paddenstoelen schoon.
Verwijder eventueel de onderkant van de steeltjes.
Gebruikt je gedroogde paddenstoelen, laat deze dan eerst 15 minuten wellen in warm water.
Snij de paddenstoelen in kleine stukjes.
Verhit in een koekenpan de olie met de boter.
Fruit hierin de ui glazig en voeg de paddenstoelen toe.
Bestuif met een eetlepel bloem.
Bak tot het vocht verdampt is en breng goed op smaak met zout en peper.
Voeg de kookroom toe.
Meng in een kommetje de maïzena met een scheutje schnaps en roer dit door de saus.
Laat de ragout inkoken.
Strooi er aan het eind de verse dragon over, proef en breng eventueel nog op smaak met zout en vers gemalen zwarte peper.
Serveer de warme ragout op geroosterde baquette of toast.

Bron:facebook.com/champignonidee

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 reacties:

Populaire berichten