Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
Image and video hosting by TinyPic

Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.

Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de feestelijke recepten op


Image and video hosting by TinyPic


Christmas Time

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor links in de colum op EMAIL bij Postkantoor

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken:


Image and video hosting by TinyPic



Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

" klik" Gastenboek/Guestbook "klik"

Image and video hosting by TinyPic

~*~*~*~

~*~*~*~*~

Image and video hosting by TinyPic


Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Image and video hosting by TinyPic


Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.

Bruna

Bol.com

En bij mijn uitgever van Duuren



~*~*~*~

ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT
Image and video hosting by TinyPic

Kip Rozemarijn uit de Grillpan

                                                           Foto by: Antonis Achilleos

Rozemarijn Kip uit de Grillpan

Dit  èènpans gerecht is makkelijk en zo gemaakt.
En met een heerlijke salade en stokbrood  een volledige maaltijd.


Ingredienten:

750 gram rode aardappeltjes (goed gewassen en in half of kwarten)
zout.
1 eetlepel rozemarijnblaadjes + 2 takjes rozemarijn.
1 knoflookteentje (uit de pers)
1/2 theelepel paprikapoeder.
sap van 2 citroenen (bewaar uitgeperste de helften)
2 eetlepels olijfolie (extra virgin)
4 kipfilets (zonder bot met vel)
1/2 pond champignons (gehalveerd)

Bereiden:

Verwarm de oven voor op 220 graden celsius.
Kook de aardappeltjes in een pan en laat ze 8 minuten koken
Giet ze af en zet even opzij.
Doe de rozemarijnblaadjes met de geplette knoflook, 2 theelepels zout en de paprikapoeder in een vijzel.
Wrijf tot een pasta en doe het in een kom.
Voeg het citroensap van 1 citroen en de olijfolie toe en wrijf alles goed doorelkaar
Doe de kip erbij en en wrijf de marinade goed in de kip.
Verhit een grillpan op halfhoog vuur tot het goed heet is.
Leg de kip in de grillpan met de velkant naar beneden.
Laat het vel bruin worden ca 5 minuten.
Draai de kip om voeg de champignons en aardappelen toe
Druppel het sap van de andere citroen eroverheen.
Leg de takjes rozemarijn in de pan
Zet de pan in de oven (onbedekt) en bak de kip gaar en het vel knapperig is.
(20 tot 25 minuten)



Bron: Foodnetwork

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 reacties:

Populaire berichten