Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
Image and video hosting by TinyPic

Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.

Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de feestelijke recepten op


Image and video hosting by TinyPic


Christmas Time

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor links in de colum op EMAIL bij Postkantoor

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken:


Image and video hosting by TinyPic



Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

" klik" Gastenboek/Guestbook "klik"

Image and video hosting by TinyPic

~*~*~*~

~*~*~*~*~

Image and video hosting by TinyPic


Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Image and video hosting by TinyPic


Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.

Bruna

Bol.com

En bij mijn uitgever van Duuren



~*~*~*~

ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT
Image and video hosting by TinyPic

Broodje Mosselsalade


Broodje Mosselsalade

Toen ik dit recept zag op de website Mosselen wilde ik dat uitproberen.
Ooit ben ik eens heel ziek geweest van mosselen eten, 
dat kwam niet door de mosselen maar door een saus die erbij was gemaakt met uien en mosterd.
En het late tijdstip....
Bij ons thuis werd er vaak mosselen gegeten als de mosselman door de straat kwam.
Vaak was dat s`avonds, ik lag dan al in bed.
Maar als ik wakker was mocht ik ook mosselen eten, dat was feest.
Ik vond ze heerlijk tot.........
Na die tijd probeerde ik ze wel te eten, maar het bleef bij 4 a 5 mosseltjes
En zat ik meer brood met sausjes te eten dan echt de mosselen.
Ik bereidde ze wel en m`n kids vonden het heerlijk.
Had ik over dan maakte ik wel mosselsate en dat vonden ze ook yummie.
Dit recept van de mosselsalade heb ik uit geprobeerd.
En het is echt lekker, volgende keer zal ik zeker 2 broodjes eten.
Als borrelhapje ook erg lekker



Ingrediënten:

500 gram mosselen
75 ml witte wijn
1/2 bosje bladselderij
4 eieren
2 eetlepels mayonaise
2 eetlepels crème fraîche
1 theelepel kerriepoeder
4 harde broodjes naar keuze
4-8 blaadjes kropsla
2 eetlepels tuin- of rucolakers


Bereiden:

Maak de mosselen schoon
Doe de wijn en de selderij in een ruime pan
Doe de mosselen erbij en draai er peper uit de molen over.
Kook de mosselen gaar in ca 8 minuten of tot alle schelpen open zijn
Haal de mosseltjes uit de schelp.
Kook de eieren hard in ca 8 a 9 minuten,
Spoel ze af en pel ze.
Hak de eitjes fijn,
Vermeng de mayonaise met de creme fraiche en kerriepoeder
Schep de ei en mosselen er doorheen.
Breng op smaak met zout en peper
Snij de broodjes open en beleg ze met sla en een fikse lepel mosselsalade
Strooi er de rucola of tuinkers over.

TIP:
Serveer de mosselsalade als borrelhapje in kleine blaadjes kropsla of toast.

Bron: Mosselen



  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 reacties:

Populaire berichten