Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
Image and video hosting by TinyPic

Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.

Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de feestelijke recepten op


Image and video hosting by TinyPic


Christmas Time

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor links in de colum op EMAIL bij Postkantoor

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken:


Image and video hosting by TinyPic



Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

" klik" Gastenboek/Guestbook "klik"

Image and video hosting by TinyPic

~*~*~*~

~*~*~*~*~

Image and video hosting by TinyPic


Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Image and video hosting by TinyPic


Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.

Bruna

Bol.com

En bij mijn uitgever van Duuren



~*~*~*~

ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT
Image and video hosting by TinyPic

Speculaascakejes met Amandelspijs


Speculaascakejes met Amandelspijs 

Bijna Sinterklaas....Daar hoort iets van speculaas bij.
Deze cakejes zijn perfect daarvoor
Gevulde cakejes die lekker smaken op Sinterklaasavond.


Ingredi├źnten voor 10 cakejes:

115 gram boter 
115 gram bruine basterdsuiker 
115 gram bloem 
2 eieren 
2 theelepels speculaaskruiden 
1 theelepel bakpoeder 
1-2 eetlepels melk 
100 gram amandelspijs 
Poedersuiker om te serveren. 

Bereiden:

Verwarm de oven voor op 180° Celsius 
Klop de boter romig met de suiker. 
Gebruik een elektrische mixer  en klop ca. 4 minuten. 
Voeg de eieren een voor een toe. 
Klop goed na de toevoeging van elk ei. 
Zeef de bloem met het bakpoeder en de speculaaskruiden in een kom. 
Roer het bloemmengsel losjes door het botermengsel. 
Stop meteen als het mengsel gemengd is. 
Roer de melk door het beslag. 
Beleg een muffinvorm met papieren bakjes of vet de vorm goed in. 
Schep in elk bakje 1 eetlepel beslag. 
Zorg dat de onderkant van het cakeje helemaal bedekt is met beslag. 
Verdeel de amandelspijs in 10 gelijke stukken en rol er balletjes van. 
Leg in elk cakeje een bolletje amandelspijs. 
Bedek de amandelspijs met een eetlepel beslag. 
Bak de cakejes 15 a 18 minuten in de oven. 
Laat ze 15 minuten afkoelen in de vorm en zet ze dan op een rooster.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 reacties:

Populaire berichten