Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
Image and video hosting by TinyPic

Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.

Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de feestelijke recepten op


Image and video hosting by TinyPic


Christmas Time

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor links in de colum op EMAIL bij Postkantoor

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken:


Image and video hosting by TinyPic



Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

" klik" Gastenboek/Guestbook "klik"

Image and video hosting by TinyPic

~*~*~*~

~*~*~*~*~

Image and video hosting by TinyPic


Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Image and video hosting by TinyPic


Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.

Bruna

Bol.com

En bij mijn uitgever van Duuren



~*~*~*~

ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT
Image and video hosting by TinyPic

Weense Souffle



Weense Souffle

Broodpudding of broodschoteltje lust iedereen wel,
Daar is niks mis mee en goed om het oude brood te verwerken.
Deze Weense Souffle is eigenlijk een sjieke broodpudding en...... lekker.
Met je favoriete jam of marmelade ertussen een yummie dessert.
Bij is het cranberry...laat dat nu goed uitkomen.
Ik heb nog een paar eigengemaakte potten jam staan....
Dus ik kan even vooruit.

Ingrediënten:

1 eetlepel roomboter
10 sneetjes witbrood zonder korst
100 gram cranberrymarmelade/jam, 
250 ml glühwein
4 eiwitten
50 gram fijne kristalsuiker
4 eidooiers
40 gram bloem
poedersuiker

Bereiden:

Bak de boterhammen in de boter bruin en leg ze in een ovenschaal. 
Besmeer de helft van de boterhammen royaal met de jam en dek af met de overige boterhammen. 
Giet vervolgens de glühwein erover en laat even intrekken. 
Verwarm de oven voor op 180 ºC. 
Klop de eiwitten in een brandschone kom stijf. 
Voeg tijdens het kloppen beetje bij beetje de suiker toe. 
Roer vervolgens de dooiers erdoor. 
Zeef de bloem erboven en roer (niet langer dan noodzakelijk) erdoor. 
Schep het mengsel met grote scheppen op de gevulde boterhammen. 
Bak de soufflé in ca. 10 à 12 min. bruin en net gaar. 
Bestrooi met poedersuiker en serveer warm....


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 reacties:

Thea zei

Apart, zoiets maak ik nu nooit, neem meestal fruit na!!

Groetjes Thea ♥

Populaire berichten