Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
Image and video hosting by TinyPic

Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.

Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de feestelijke recepten op


Image and video hosting by TinyPic


Christmas Time

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor links in de colum op EMAIL bij Postkantoor

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken:


Image and video hosting by TinyPic



Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

" klik" Gastenboek/Guestbook "klik"

Image and video hosting by TinyPic

~*~*~*~

~*~*~*~*~

Image and video hosting by TinyPic


Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Image and video hosting by TinyPic


Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.

Bruna

Bol.com

En bij mijn uitgever van Duuren



~*~*~*~

ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT
Image and video hosting by TinyPic

Albondigas (gehaktballetjes in tomatensaus)



Albondigas (Gehaktballetjes in Tomatensaus)

De oerhollandse gehaktbal in een iets ander jasje.
Lekker met pasta, maar op een broodje of als borrelhapje 
of onderdeel van een tapasavondje.
Zowel warm als koud lekker.

Ingredienten:

500 gram gehakt (half om half of runder)
3 eetlepels gehakte peterselie
2  teentjes knoflook (geperst)
1 theelepel gerookte paprikapoeder
1 zakje italiaanse kruiden voor gehakt
1 ei
zout en (versgemalen) peper
2 eetlepels bloem
3 eetlepels olijfolie
peper & zout.


Voor de saus:
1 pakje gezeefde tomaten
1 fijngesneden ui
1 grote tomaat in blokjes
flinke scheut witte wijn
1 laurierblaadje.

Om te garneren:
Peterselie (fijn gehakt)

Bereiden:

Kneed het gehakt, de peterselie, de knoflook, de italiaanse gehaktkruiden,de paprikapoeder en het ei door elkaar
Breng op smaak met peper en zout indien nodig
Rol er gehaktballetjes van iets kleiner dan een pingpongballetje.
Rol de gehaktballetjes door de bloem en schud het teveel eraf.
Maak de olie heet in een koekenpan en bak hierin de balletjes gehakt
Doe de balletjes over in een schaal en houd ze warm.
Fruit de ui, en de tomaat in het achtergebleven bakvet tot ze zacht is.
Roer er de gezeefde tomaten, witte wijn en het laurierblaadje door en laat op halfhoog vuur ca: 5 minuten pruttelen.
Doe de gehaktballetjes in de saus en laat op zacht vuur ca: 20 minuten sudderen.
Bestrooi de albondigas voor het serveren met gehakte peterselie.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 reacties:

Populaire berichten