Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
Image and video hosting by TinyPic

Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.

Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de feestelijke recepten op


Image and video hosting by TinyPic


Christmas Time

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor links in de colum op EMAIL bij Postkantoor

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken:


Image and video hosting by TinyPic



Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

" klik" Gastenboek/Guestbook "klik"

Image and video hosting by TinyPic

~*~*~*~

~*~*~*~*~

Image and video hosting by TinyPic


Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Image and video hosting by TinyPic


Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.

Bruna

Bol.com

En bij mijn uitgever van Duuren



~*~*~*~

ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT
Image and video hosting by TinyPic

Hazelnoot Mocca Mousse



Hazelnoot Mocca Mousse
Gisteren heb ik geexpirimenteerd met een nieuw product
n.l smeerbare marsepein

En ik ben een marsepein gek dus dat is kasie voor me.
Je kunt het ook gewoon als beleg gebruiken (ook lekker)
Maar in cupcakes ...op cupcakes, vla, yoghurt, ijs is het yummie
kortom het is een veelzijdig product.

Dit is de webshop Marcipano
Neem er een kijkje en laat je verleiden door de namen alleen al
PinkPorky (aardbeien/frambozen)
Of een potje sorry of liefde

Ik heb de potjes pistache/tijm en mocca/hazelnoot
Allebei erg lekker
Met de mocca/hazelnoot heb ik een mousse gemaakt
Dirk heeft last van zn kies dus ik heb er geen hazelnoten op gestrooid
En omdat ik expirimenteerd heb ik nog geen grote hoeveelheid gemaakt


Dirk vond het heerlijk en opperde het idee om er een cheesecake mee te maken.
Lijkt me ook erg lekker.
Van de week probeer ik cupcakes met pistache/tijm te maken.
Ik laat het jullie weten.

Hazelnoot Mocca Mousse


Ingredienten:

1 koffielepel instant espresso koffie
2 eetlepelskokend  heet water
3 flinke eetlepels  smeerbare marsepein (Marcipano Mocca/Hazelnoot )
1 scheutje koffielikeur
1½ a 2 cup slagroom

Om te decoreren:
Gehakte hazelnoten
Chocolade krullen
Opgerolde koekjes
Toefje slagroom

Bereiden:

Laat de espresso in het hete water oplossen
Voeg een scheutje koffielikeur toe en de smeerbare marsepein
Klop dit tot een zacht geheel
Klop de slagroom tot stijve pieken
"vouw" voorzichtig de het marsepeinmengsel door de slagroom
Als alles goed vermengd is de mousse in glaasjes of schaaltjes doen,
en laten opstijven in de koelkast

Voor het serveren:
 Decoreer de glaasjes met de gehakte hazelnoten, chocolade krullen en opgerolde koekjes.


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 reacties:

Mark Vaneker zei

Leuk dat jullie aan het proberen en proeven zijn. Dat is nou precies onze bedoeling! Mocht je een topper hebben gevonden we horen het graag! Leuk voor de recepten lijst of ons receptenboek! succes! Mark, Marcipano

Populaire berichten