Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
Image and video hosting by TinyPic

Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.

Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de feestelijke recepten op


Image and video hosting by TinyPic


Christmas Time

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor links in de colum op EMAIL bij Postkantoor

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken:


Image and video hosting by TinyPic



Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

" klik" Gastenboek/Guestbook "klik"

Image and video hosting by TinyPic

~*~*~*~

~*~*~*~*~

Image and video hosting by TinyPic


Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Image and video hosting by TinyPic


Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.

Bruna

Bol.com

En bij mijn uitgever van Duuren



~*~*~*~

ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT
Image and video hosting by TinyPic

Tomaten Salade van Louise


Tomaten Salade van Louise

Deze heerlijke tomatensalade is heerlijk bij...ja waar niet bij.
En je kunt ermee expirimenteren.
ik heb er blokjes avocado en blokjes feta bij gedaan
Gelijk een heel andere salade
En met geroosterde sesamzaadjes ook weer heel iets anders
Of gebruik eens kerstomaatjes...
De combo`s zijn legio.
Maar 1 ding staat vast
Eenmaal gemaakt, komt dit vaker bij je op tafel.


2 personen

Ingredienten:

2 rijpe trostomaten.
1 zoete ui (of 2 flinke sjalotten) Maar zoete ui is lekkerder!
1 flinke teen knoflook
40 ml balsamico azijn
40 ml olijfolie
1 flinke theelepel gedroogde basilicum
1 flinke theelepel gedroogde marjolein
1/8 theelepel koriander zaadjes 
1/8 theelepel gedroogde munt
½ theelepel gedroogde oregano
1 afgestreken eetlepel suiker
¼ theelepel zout
½ theelepel peper
Wat extra zout en peper indien gewenst.

Bereiden:

Zet alle kruiden klaar.
Snijdt de tomaten en de ui in dunne plakjes.
Verdeel de ui in ringen
Pers de knoflookteen uit.
Meng in een kleine kom de azijn en de olijfolie en klop stevig (ik heb de mixer gebruikt),
Voeg alle kruiden toe en blijf mixen tot de vloeistof een beetje dikker is.
Proef even tussendoor of de vinaigrette naar je smaak is!
Neem een glazen schaal(tje) en giet wat van de vinaigrette op de bodem. 
Leg daarop een laagje tomaten en daarop een laagje uienringen.
Sprenkel er zout en peper op. (heel zuinig)
Herhaal tot de tomaten en uien op zijn.
Sprenkel nog wat zout en peper (weer zuinig).
Daarna giet je alles wat over is van de marinade over de tomaten met ui.
Dek af met plastic huishoudfolie en zet in de koelkast voor 1-2 uur.


Bron : Louise (Alidada van Smulweb)
Foto: Agnes (Ggea van Smulweb)


Met Rucola en Avocado op Bruin Brood.


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 reacties:

Populaire berichten