Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
Image and video hosting by TinyPic

Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.

Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de feestelijke recepten op


Image and video hosting by TinyPic


Christmas Time

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor links in de colum op EMAIL bij Postkantoor

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken:


Image and video hosting by TinyPic



Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

" klik" Gastenboek/Guestbook "klik"

Image and video hosting by TinyPic

~*~*~*~

~*~*~*~*~

Image and video hosting by TinyPic


Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Image and video hosting by TinyPic


Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.

Bruna

Bol.com

En bij mijn uitgever van Duuren



~*~*~*~

ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT
Image and video hosting by TinyPic

Zalm Terrine


Zalm Terrine.


Ingredienten:

2 blikken roze wilde zalm a 213g 
1 uitje (fijn gehakt)
2 eetlepels verse peterselie (fijn geknipt) 
2 eetlepels kappertjes (fijn gehakt) 
1/2 theelepel zout 
1/2 heelepel verse zwarte peper uit de molen 
1 eetlepel citroensap 
1/2 cup mayonaise
1 cup volle kokosmelk 
2 eetlepels gelatinepoeder 
1/2 cup koud water
1/2 cup heet water

Vorm van ca 12 x 23 cm.

Bereiden:

Vet in vorm in en bekleed hem met huishoudfolie (zo glad mogelijk)
(Dit zorgt dat de terrine mooi uit de vorm komt)


Doe de gelatine in koud water, laat ca 5 minuten staat.
Giet er heet water bij en mix goed tot de gelatine is opgelost
Laat het afkoelen tot kamer temperatuur.


Doe in een kom de zalm, ui, peterselie, kappertjes, zout, peper en citroensap
Hussel dit goed door elkaar zodat de zalm mooie "vlokken" vormt.
In een andere kom de mayonaise, kokosmelk mixen


Voeg het gelatine mengsel toe en mix tot alles goed vermengd is
Giet dit bij het zalm mengsel en schep het voorzichtig door elkaar


Doe dit in de vorm en zet in de koelkast (minstens 6 uur) tot het een "pate" is geworden.





  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 reacties:

Populaire berichten