Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
Image and video hosting by TinyPic

Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.

Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de feestelijke recepten op


Image and video hosting by TinyPic


Christmas Time

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor links in de colum op EMAIL bij Postkantoor

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken:


Image and video hosting by TinyPic



Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

" klik" Gastenboek/Guestbook "klik"

Image and video hosting by TinyPic

~*~*~*~

~*~*~*~*~

Image and video hosting by TinyPic


Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Image and video hosting by TinyPic


Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.

Bruna

Bol.com

En bij mijn uitgever van Duuren



~*~*~*~

ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT
Image and video hosting by TinyPic

Pikant Gemarineerde Aardbeien


Pikant Gemarineerde Aardbeien

Aardbeien als dessert kennen we allemaal
Met ijs of slagroom of yoghurt.
Maar als een salade is de aardbei ook heel erg lekker.
Probeer maar eens en je staat versteld.

Ingredienten:

4 eetlepels balsamico azijn 
1 eetlepel honing 
500 gram aardbeien  
2 takjes basilicum 
50 gram Grand Padano
150 gram bacon
zwarte peper
handje veldsla of rucola
(geroosterde pijnboompitjes)

Bereiden:

Honing en azijn in een klein pannetje doen
Zet op het vuur en laat de honing oplossen
Goed door roeren en van het vuur af laten afkoelen
Was intussen de aardbeien en op keukenpapier laten drogen
Haal de kroontjes eraf en snijd de aardbeien in 2 of in vieren naar gelang de grote.
Doe de aardbeitjes in een kom
Basilicum wassen en droogschudden
Leg ze even op keukenpapier
Snij de blaadjes in dunne reepjes
Schud ze voorzichtig door de aardbeien
Parmesaan in lange repen afschaven
Verdeel de sla over een schaal of over eenpersoons schaaltjes
Hierover de aardbei met de bacon en de parmezaan verdelen 
Bedruppel met de balsamico siroop en strooi er peper over naar smaak.
Strooi er wat pijnboompitjes over (optioneel)


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 reacties:

Populaire berichten