Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
Image and video hosting by TinyPic

Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.

Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de feestelijke recepten op


Image and video hosting by TinyPic


Christmas Time

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor links in de colum op EMAIL bij Postkantoor

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken:


Image and video hosting by TinyPic



Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

" klik" Gastenboek/Guestbook "klik"

Image and video hosting by TinyPic

~*~*~*~

~*~*~*~*~

Image and video hosting by TinyPic


Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Image and video hosting by TinyPic


Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.

Bruna

Bol.com

En bij mijn uitgever van Duuren



~*~*~*~

ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT
Image and video hosting by TinyPic

Paastaart met Frambozen en Vanillecreme


Paastaart met Frambozen en Vanillecreme

Ingredienten:

500 gram ongezouten roomboter
275 gram suiker
8 gram vanillesuiker
6 eieren
300 gram zelfrijzend bakmeel
450 gram frambozenjam
250 gram frambozen
210 gram mix voor luchtige botercrème
250 ml melk
2 theelepel vanille extract
1 diverse paaseitjes om te versieren

Hulpstukken.
1 mixer met gardes of keukenmachine
2 springvormen (ø 20 cm
1 spuitzak met grote kartelmond

Bereiden:

Verwarm de oven voor tot 180 °C. 
Klop met de mixer of in de keukenmachine 3/5 van de boter met de suiker en de vanillesuiker luchtig. 
Klop de eieren los. 
Voeg de eieren al kloppend beetje voor beetje toe aan het 
Klop er het bakmeel door. 
Schenk het beslag in de vormen.
Bak de cakes in de voorverwarmde oven in 30 min. goudbruin en gaar. 
Laat de cakes 10 min. afkoelen, verwijder de vorm en laat ze op een rooster helemaal afkoelen.
Klop voor de botercrème de resterende boter met de mixer of in de keukenmachine op de laagste stand 
Voeg de mix voor de botercrème, de melk en het vanille-aroma toe en klop op de laagste stand glad. 
Klop daarna nog 1 min. op een hogere stand tot een luchtige crème.
Snijd de cakes horizontaal door. 
Leg een van de onderste helften op een schaal en besmeer met frambozenjam. 
Verdeel er wat de frambozen over. 
Leg er omgekeerd een bovenste helft op (druk licht aan, de frambozen mogen kneuzen!) 
en verdeel er weer jam en frambozen 
Leg er de tweede onderste helft op en verdeel de rest van de jam en frambozen erover. 
Dek af met de bovenste helft van de cake en druk alles goed aan.
Bestrijk de taart rondom met vanillebotercrème.
 Dit gaat gemakkelijk met een spatel. 
Schep de rest van de vanillecrème in de spuitzak. 
Spuit op de bovenkant van de taart van de vanillecrème een groot nest. 
Vul het nest royaal met de paaseitjes.

Tip
Je kunt de paaseitjes vervangen door 100 g pure chocolade. 
Schaaf de chocolade met een kaasschaaf of dunschiller boven de taart in mooie flinters.

Bron: Jumbo

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 reacties:

Populaire berichten