Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
Image and video hosting by TinyPic

Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.

Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de feestelijke recepten op


Image and video hosting by TinyPic


Christmas Time

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor links in de colum op EMAIL bij Postkantoor

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken:


Image and video hosting by TinyPic



Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

" klik" Gastenboek/Guestbook "klik"

Image and video hosting by TinyPic

~*~*~*~

~*~*~*~*~

Image and video hosting by TinyPic


Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Image and video hosting by TinyPic


Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.

Bruna

Bol.com

En bij mijn uitgever van Duuren



~*~*~*~

ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT
Image and video hosting by TinyPic

Rose Shaped Apple Baked Dessert by Cooking with Manuela


Appel Rozen

Zijn dit geen leuke appelgebakjes?
Ik was ze al een paar keer tegen gekomen 
Maar het recept stond er niet bij.
Op het bloggie van Manuela kwam ik het tegen....
s`Middags gelijk gemaakt
Leuk om te maken en lekker om te eten.
Filmpje staat onderaan het recept.

Ingredienten:

2 rode appels (goed gewassen)
1/2 citroen
3 eetlepels abrikozen jam
1 verpakking bladerdeeg (diepvries)
Kaneel
Poedersuiker

Bereiden:

Verwarm de oven voor op 190 graden
Snij de appels doormidden en verwijder het klokhuis en het kroontje
Snijd ze overdwars tot mooie dunne schijfjes
Vul een pannetje met water en doe het citroensap erin
Roer even door en leg de appelschijfjes erin.
Verwarm in de magnetron tot de schijfjes zacht zijn (ca 3 a 4 minuten)
Laat ze uitlekken in een zeef
Neem het bladerdeeg en rol het iets uit
Snijd er 6 stroken uit
Maak de abrikozenjam warm en verdun iets met eetlepel water
Smeer de stroken bladerdeeg in met het abrikozenmengsel
Leg aan 1 kant de appelschijfjes neer (elkaar iets overlappen)
Strooi er wat kaneel over 
Vouw de deegstrook dubbel zodat de schijfjes ertussen zitten (lange kant)
Rol voorzichtig het deeg met appel op (smalle kant)
Druk de onderkant iest naar elkaar toe 
Zet het verkregen roosje met de appelkant naar boven in een muffinvorm
Bak ze in de oven voor ca 40 a 45 minuten
Haal uit de oven 
En smeer de roosjes met het abrikozen mengsel in zodat ze gaan glanzen
Als ze afgekoeld zijn strooi er dan wat poedersuiker over.



  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 reacties:

Roxanne Cornelius zei

Ik heb een vraagje, ik zou deze mooie rozen graag met kerst willen maken...kan je ze voor bakken? Een avond van tevoren? Of ochtend?

Alvast bedankt

Populaire berichten