Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
Image and video hosting by TinyPic

Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.

Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de feestelijke recepten op


Image and video hosting by TinyPic


Christmas Time

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor links in de colum op EMAIL bij Postkantoor

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken:


Image and video hosting by TinyPic



Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

" klik" Gastenboek/Guestbook "klik"

Image and video hosting by TinyPic

~*~*~*~

~*~*~*~*~

Image and video hosting by TinyPic


Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Image and video hosting by TinyPic


Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.

Bruna

Bol.com

En bij mijn uitgever van Duuren



~*~*~*~

ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT
Image and video hosting by TinyPic

Gemarineerde Portobello`s met Avocado Salsa


Gemarineerde Portobello`s met Avocado Salsa

Toen ik gisteren taco`s ging eten heb ik een heerlijke salsa gemaakt
Fris en pittig
Het recept had ik op internet gevonden.
Met de Portbello`s is het gelijk een mooi lunch gerecht
Of als voorgerechtje bij een avondje mexicaans eten.
Hou je niet van koriander?
Vervang dit dan door platte peterselie.

Ingredienten:
Voor de Portobello`s

4 grote Portobello`s (steeltje eraf en schoon gemaakt)
1 eetlepel virgin olijfolie
1/2 theelepel vers limoensap
1 theelepel sojasaus
1 eetlepel gehakte koriander
1 knoflookteentje (fijn gehakt)
Verse peper uit de molen

Bereiden:

Maak de portobello`s schoon en zet ze op een schaal
Maak van de overige ingredienten een marinade
Met een kwastje de Portobello`s hiermee insmeren
Ze moeten de marinade opnemen,
Zet ze desnoods in een lauwe oven van 75 graden celsius
Als de paddestoelen de marinade heeft opgenomen en zacht zijn
Zet ze dan op een bordje.....

Ingredienten voor de Salsa:

4 Roma tomaten
2 lenteuitjes (wit en groen gesneden)
1 kleine rode ui (gesnipperd)
1 pepertje (van zaadjes ontdaan en fijn gesneden)
1 rijpe avocado (in blokjes)
1 limoen (het sap)
1/4 cup koriander (fijn gehakt)
1/2 theelepel zout
Vers gemalen peper


Bereiden:

Haal het velletje van de tomaten en haal de pitjes eruit
Snijd de tomaten in stukjes.
Doe in een kom en voeg de overige ingredienten toe
Hussel alles even door.
Breng op smaak met peper en zout
Vul de portobello`s met het salsamengsel 
Druppel er als je dat wil nog klein beetje olijfolie over.





  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 reacties:

Populaire berichten