Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
Image and video hosting by TinyPic

Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.

Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de feestelijke recepten op


Image and video hosting by TinyPic


Christmas Time

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor links in de colum op EMAIL bij Postkantoor

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken:


Image and video hosting by TinyPic



Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

" klik" Gastenboek/Guestbook "klik"

Image and video hosting by TinyPic

~*~*~*~

~*~*~*~*~

Image and video hosting by TinyPic


Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Image and video hosting by TinyPic


Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.

Bruna

Bol.com

En bij mijn uitgever van Duuren



~*~*~*~

ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT
Image and video hosting by TinyPic

Gevulde Aardappelen met Broccoli en Cheddar



Broccoli en Cheddar Gevulde Aardappels

Ingredienten:

4 grote aardappelen (gewassen en goed gedroogd)
1 theelepel olijfolie
3 eetlepels boter (zacht)
1/2 cup griekse yoghurt
3 eetlepels karnemelk
1/2 theelepel zout
1/4 theelepel peper
3/4 theelepel bieslook
1/2 theelepel knoflookpoeder
1/2 theelepel uienpoeder
1/2 theelepel gedroogde uisnippers
1/2 theelepel gedroogde dilzaadjes
1/2 theelepel paprika
1 & 1/2 cup broccoli (gekookt en fijn gehakt)
1 cup cheddar kaas (geraspt)


Bereiden:

Verwarm de oven voor op 200 graden celsius.
Leg bakpapier op een bakplaat
Leg de aardappelen in een ovenschaal en zet ze in de oven 45 a 60 minuten tot ze zacht zijn
Haal uit de oven en laat ze afkoelen tot je ze veilig kan vastpakken
Snijd de aardappelen in de lengte doormidden en schep het kruim eruit.


Voorzichtigde schil moet heel blijven.
Wrijf de schilkant in met olijfolie en zet ze op de bakplaat en zet even op zij
Voeg de boter bij het aardappelkruim en maak er een puree van met de mixer of puree stamper.
Voeg de yoghurt,karnemelk, zout, peper, bieslook,knoflookpoeder, uienpoeder en snippers, 
dilzaadjes, paprika en broccoli toe met 3/4 van de kaas.


Roer alles goed door.
Verdeel de vulling over de aardappelschillen en doe de overgeblven kaas erover


Bak in de oven voor ca 25 minuten tot de kaas gesmolten en de aardappelen heet zijn.
Serveer direkt....




TIP: 
Je mag i.p.v yoghurt ook room gebruiken
Je kunt ook andere kaas gebruiken.





  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 reacties:

Populaire berichten