Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
hello1


Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.


Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de * feestelijke recepten* op


christmastimebanner

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor rechts in de colum op Stuur Email

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken


Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

"klik" Gastenboek"klik"

gastenboek



~*~*~*~

~*~*~*~*
wijn6

Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.


likeurboekje

Mijn uitgever:

van Duuren

Bol.com

en Bruna




~*~*~*~


ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT

handje




Clafoutis met Geitenkaas, Kerstomaatjes en Kruiden


Clafoutis met Geitenkaas, Kerstomaatjes en Kruiden

Clafoutis is het meest bekend met kersen.
Maar ander soorten fruit smaakt ook prima
En de hartige versie is ook een aanrader...
Een heerlijke taart met weinig ingrediënten die snel klaar is en waar je veel mee kan variëren. 
Denk eens aan garnalen of krab, courgrtte en of aubergine.

Ingrediënten:

4 eieren
75 gram bloem
500 ml slagroom
100 gram geraspte gruyère
3 sprietjes kervel, fijngeknipt
3 sprietjes peterselie, fijngeknipt
3 sprietjes bieslook, fijngeknipt
1 rolletje geitenkaas, in plakjes
Kerstomaatjes

Bereiden:

Verwarm de oven voor op 180 °C.
Klop de eieren los in een kom en voeg al kloppend en met kleine beetjes tegelijk de bloem toe en dan de 
Roer stevig tot een vloeibaar en homogeen deeg ontstaat. 
Voeg de geraspte gruyère toe. 
Voeg de kruiden aan het deeg toe. 
Meng door elkaar en doe er peper en zout bij.
Vet een vorm ruim in met boter,
Schenk het mengsel erin en leg de plakjes geitenkaas vervolgens op de clafoutis.
Leg de kerstomaatjes in de vorm 
Zet 20 minuten in de oven. 
Laat de clafoutis afkoelen voor het opdienen.


       Bron: het kookboek Clafoutis van Isabel Brancq-Lepage
foto: Internet.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 reacties:

Populaire berichten